Mucha_bn Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Jestem posiadaczem plyty z tym chipem i chcialbym sie dowiedziec jaka ma opinie wsrod overclockerow. Dzieki z gory za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Chyba był już taki temat, ale nie będe złośliwy i nie powiem SZUKAJ :wink: Jak dla mnie super sprawa - nigdy nie podkręcałem proca o prawie 600Mhz , a mam jeszcze możliwość "walenia" dalej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Mozna rowniez kilka slowek o wydajnosci... i porownac do jakiejs plyty glownej na innym ukladzie np. nforce albo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Hmm jako płyta za ok. 300zł wydajność jak na tą płyte jest wg. mnie bdb. Gdyby ta płyta miała miejsce na DUAL'a DDR + bare bajerów jak fire wire itp. no i miałaby zmiane mnożnika (w wersji VAX już jest) to śmiałbym mówić, że mogłaby sie przeciwstawić EPOX'owi 8RDA+. Na www.benchmark.pl w rekomendacjach moja płyta uzyskała 1 miejsce w płytach do 320zł i wcale się nie dziwie :D:D Aha no i płyty na tym chipsecie mniej prądu zżerają niż te na nForce2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 A o jakiej płycie mowicie ?? 8O :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Tu masz porownanie nF2,KT400A i KT400 http://pl.tomshardware.com/motherboard/200...0417/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 A o jakiej płycie mowicie ?? 8O :)Zdaje mi sie, ze o mojej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 A o jakiej płycie mowicie ?? 8O :)Zdaje mi sie, ze o mojej :Dtzn. ?? bo nigdzie tego nie widze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 A o jakiej płycie mowicie ?? 8O :)Zdaje mi sie, ze o mojej :Dtzn. ?? bo nigdzie tego nie widze ?zobacz na mój podpis - o tą płyte chyba chodzi :) (bynajmniej tak to wynika z tekstu muchy :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 A o jakiej płycie mowicie ?? 8O :)Zdaje mi sie, ze o mojej :Dtzn. ?? bo nigdzie tego nie widze ?zobacz na mój podpis - o tą płyte chyba chodzi :) (bynajmniej tak to wynika z tekstu muchy :D)A gdzie Ty ja masz w podpisie ? :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 A o jakiej płycie mowicie ?? 8O :)Zdaje mi sie, ze o mojej :Dtzn. ?? bo nigdzie tego nie widze ?zobacz na mój podpis - o tą płyte chyba chodzi :) (bynajmniej tak to wynika z tekstu muchy :D)A gdzie Ty ja masz w podpisie ? :D:Djak to gdzie? :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 trzeba poszukać :lol: http://img.allegro.pl/photos/oryginal/14/1483/148355/14835590 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 kekekeke... :lol: faktycznie - chyba nie zauwazylem :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 też ma GA7-Va i moje jedyne ale jakie mam do tej płyty to właśnie brak regulacji mnożnika ( mogli by jacyś swiatli ludzie napisać jakiś specjalmy bios ;) ) no i nie zablokowane pci. powyżej pci 37MHz winda nie wstaje i to jest już lipa. Max swojego Axp 1700+ puściłem na fsb 189MHz więc jako 2600+, ale przymierzam sie do drut moda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 też ma GA7-Va i moje jedyne ale jakie mam do tej płyty to właśnie brak regulacji mnożnika ( mogli by jacyś swiatli ludzie napisać jakiś specjalmy bios ;) ) no i nie zablokowane pci. powyżej pci 37MHz winda nie wstaje i to jest już lipa. Max swojego Axp 1700+ puściłem na fsb 189MHz więc jako 2600+, ale przymierzam sie do drut moda. moj bartek poszedl na 191 ale jak dlamnie to zaduze ryzyko :) caly czas chodzi na top performace na 172Mhz jak bede wymienial plyte na kt600 (tylko komu ja sprzedam dwie ga7va) to sie pobawie mnoznikiem teraz i tak wydajnosc mi wystarcza szczegolnie ze w nic nie gram ostatnio ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 jeżeli chodzi o płyty na KT400 to polecam EPoXa 8K9AI (I- LAN), świetnie chodzi podkręciłem na niej przed zmianą na nForce2 procka na 2600+ bezproblemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...