Windoctor Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) Witajcie, obecnie używam PC z: MBO: GIGABYTE B150M-D3H-CF CPU: i5-6500 GPU: MSI GTX 1070 Armor OC/Aero OC RAM: 16 gb DDR4 2666 Kingstona SSD: 2 dyski Cruciala 500gb CT500MX500SSD1 Mam 24 calowy full HD monitor i tutaj pojawia się sprawa - chciałbym przeskoczyć na komfortowe granie w bardziej wymagające tytuły w 1440p na minimum 27 calach (minimum 60fps). Chciałbym wpiąć 2 monitory do karty. Myślałem o upgrade do i5 9600k + 2070super i zakup monitora 27 cali 144HZ wqhd. Problem polega na tym, że chyba musiałbym zmienić MBO (tutaj nie jestem pewny). Pytanie: czy moglibyście mi podpowiedzieć jaki najsensowniejszy upgrade można byłoby zrobić tak do 4,5 - 5 tysięcy złotych? Jeśli jest taka opcja, to fajnie byłoby dostać gotowe propozycje części do upgrade. Myślę także nad zmianą obudowy - jest dość sfatygowana. Dzięki z góry za podpowiedzi. Pozdrawiam!:) Edytowane 1 Lutego 2020 przez Windoctor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2020 Osobiście wymieniłbym całą platformę, dysk bez problemu można wykorzystać, kości ram na upartego również. Jaką posiadasz obudowę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...