Ulcaster Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Mam pytanie odnośnie płyty Abit KD7 mianowicie : przeczytałem na stronie "polskiego" Abita ,że płyta cytuje : Możliwości płyty KD7 na pewno nie zawiodą miłośników overclockingu: "... na pierwszy ogień idzie SoftMenu III. Mamy możliwość ustalenia stosunku pracy magistral systemowych i tak 3:2:1 dla magistrali 100MHz, 4:2:1 dla 133MHz, 5:2:1 dla 166MHz i 6:2:1 dla 200MHz - sam miód A ja mam tylko możliwość ustawienia podzielnika 5:2:1 ,więc na magistrali 200 sprzęty chodzą mi obecnie na 40. Czy da się jakoś ustawić te 6:2:1. Mam biosa v. CY pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 nie da rady - chipset nie obsługuje takiego dzielnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 to jest text z twojepc.pl. widac ze ten dzielnik byl, ale czy dzialal to inna sprawa :D http://twojepc.pl/artykuly.php?id=via_kt40...und_up&strona=1 tutaj caly art. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 nie da rady - chipset nie obsługuje takiego dzielnika Dokładnie. To samo pisano o abicie kx7, że niby ma dzielnik 6. Sprawdziłem w testach i obecności takowego nie zauważyłem. Ale to nei zmienia faktu iż płyta pięknie działa na 200... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 No Abit KD7 działa mi bez problemu na magistrali 200 z podzielnikiem 5 ale dysk mi powoli na takich ustawieniach padać zaczyna.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 hmmm może jest szansa ustawić taki podzielnik ... tylko jak ? spytam się gościa ,który pisał tą recenzje na twojepc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...