Skocz do zawartości
GenghisKhan

UKRADLI MI 3 ROWERY Z PIWNICY po raz 2

Rekomendowane odpowiedzi

[...]

stary to moze jak bedziesz odwiedzial Ciocie to daj mi znac ja dam ci swoj adres i sie kiedys moze zobaczymy - super by bylo :)

Dlaczego nie ?

Bede mial to na uwadze, poznac jedna z indywidualnosci Tweaka, to byloby cos, moze jakies pifsko przy okazji ? :P

zapraszam na grilla:) - pamietaj o tym, a moze niedlugo sie jakos zobaczymy :) :wink:

Kusisz mnie, hehe, lubie grilla :P 8)

Bede pamietal, ewentualnie zapodaj mi na priv nr komorki, to byloby sprawniej sie spiknac w razie czego.

Reed, tylko nie podpadnij Genghiskhanowi bo dostaniesz bana na Brochów :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...]

stary to moze jak bedziesz odwiedzial Ciocie to daj mi znac ja dam ci swoj adres i sie kiedys moze zobaczymy - super by bylo :)

Dlaczego nie ?

Bede mial to na uwadze, poznac jedna z indywidualnosci Tweaka, to byloby cos, moze jakies pifsko przy okazji ? :P

zapraszam na grilla:) - pamietaj o tym, a moze niedlugo sie jakos zobaczymy :) :wink:

Kusisz mnie, hehe, lubie grilla :P 8)

Bede pamietal, ewentualnie zapodaj mi na priv nr komorki, to byloby sprawniej sie spiknac w razie czego.

Reed, tylko nie podpadnij Genghiskhanowi bo dostaniesz bana na Brochów :D :D :D

O w morde, nie pomyslalem o tym, dobrze ze mnie ostrzegles :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi