jump3r Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Czy ktos moze sie spokal z jakimis zdjeciami przekrojonych celin, chodzi mi o budowe tej miedzianej przykrywki (na ile ja mozna szlifowac i czymonza ja zdjac) Wdzieczny bede za kazda informacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Mozna ja zdjac. Moja stara celinka byla tak szlifowana ze zobaczylem ktoregos razu dziure w czapce :) W efekcie pozbylem sie tej czapki i zostalo jadro na wierzchu. Proc dziala do dzisiaj ale juz sie tak ladnie nie podkreca. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 dexter: masz moze cyfraka ? czy moglbys fote tego celka zrobic ? bo nie wiem jak to od srodka wyglada, a nei chcialbym czegos tam naruszyc/ukruszyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Nie mam cyfraka niestety :cry: A wyglada podobnie jak P3 tylko wieksze jest to jadro. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...