przeciwnik Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 witam. ostatnio drażni mnie jedna rzecz a mianowicie jak chodze sobie po stronkach internetowych to na niektorych stronach nie chca mi się wyświetlać obrazki(Zamiast nich mam czerwone krzyżyki) chyba gify np na to forum jak czasami wejde to nie wyświetlają mi się gify obok tematow zamiast nich mam te czerwone krzyżyki. używam windowsa xp profesional, przeglądarki internet explorer 6. połączenie z internetem mam przez modem w dialogu. prosze o jakom kolwiek pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Ogniościanki używasz? Proxy jakichś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Moze sprobuj: Ie-->Narzedzia-->Zaawansowane-->Pokaz obrazy. Albo moze jak napisal paranoik masz jakies kulawe proxy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...