k_luke Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Kombinowałem od kilku tygodni z Canal+ na tym chipsecie - karta KWorld... Program, który se z tym radzi jest tylko w wersji francuskiej MeuhMeuh TV 2.3... Na razie mam bez problemowo dźwięk i zwalniający obraz ale nad tym pracuję Najważniejsze, że coś się ruszyło... Gdyby był tu ktoś, kto zna perfekt francuski? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Jak ktoś chce to tu jest: http://www.iglooduhack.com/canal_1.php#ins...taller_mmtv_2.3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 zaraz marco wpadnie i poslini sie troche ;) (mialem na mysli to jak oni mowią ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastuch Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 CHłopaki dzięki waszym postom mam C+! dzieki , co prawda na EXO TV i nie jest najlepszy ale jest, natomiast chciałem sie zapytac o 2 rzeczy, jak uruchomic instalecje tego francuskiego programiku bo mi pisze ze nie obsluguje tego jezyka , a druga krestia to HBO.Mianowicie chodzi mi oo to że sygnał mam , niezakodowany, tylko slyszalem ze trzeba miec filtr na kabel jakis, czy ktos sie orientuje jak to zdobyc? z gory dzieki za odpowidzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...