Paazik Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 WItam!! Gdzieś tydzień temu upadł mi twardziel z wysokości około 0.5 metra. Wszystko działa ok, tylko jak formatuje to pod koniec proces ten się przedłuża a na koniec wyskakuje podsumowanie w którym znajduje się informacja o kilkunastu tysiącach uszkodzonych bajtów. Da się to jakoś naprawić?? Są do tego jakieś progi? Help!!Mój dysk to: samsung 8,4 gb, udma 33, 5400 obr/min. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 WItam!! Gdzieś tydzień temu upadł mi twardziel z wysokości około 0.5 metra. Wszystko działa ok, tylko jak formatuje to pod koniec proces ten się przedłuża a na koniec wyskakuje podsumowanie w którym znajduje się informacja o kilkunastu tysiącach uszkodzonych bajtów. Da się to jakoś naprawić?? Są do tego jakieś progi? Help!!Mój dysk to: samsung 8,4 gb, udma 33, 5400 obr/min. raczej nie da się tego naprawić, poprostu od upadku powstały bad sectory, można spróbować low formata :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 A mzoe zrobic partycje na 85% powierzchni dysku? obszar gdzie sa bady po prostu: olac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 poczytaj FAQ - jest tam cos o naprawianiu bad'ow - a nuz ci pomoze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...