ToMo Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Chce zakupic sobie przenosny odtwarzacz który odtwarza również pliki mp3. Na allegro znalazłem takie: 1 2 3 Chyba 3 bedzie najlepszy bo ma 480 sekundowy bufor antywstrzasowy dla mp3. A moze wy macie jakies ciekawe odtwarzacze mp3 i mozecie je polecic ??? Chce przeznaczyc około 300 zł i odtwarzacz ten musi byc nowy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ja bym ci polecal ten 1, w sumie ma wszystko co powinien miec taki odtwarzacz i sprzedawca chyba pewny sadzac po ilosci aukcji i dopisku ''super sprzedawca''.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 IMHO możesz sobie zapupić coś marki iRiver, tylko one są strasznie drogie, od 450zł średnoi idą :///// szkoda. Ja zbieram kase na takie cudo - iRiver iMP-150 ChromeX: . Kosztuje 555zł jak na razie w Siriusie, na stronie producenta trochę drożej w ich esplepie-->iRiver.pl . Jak już z tych terzech najładniejszy jest 3ci natpmiast jesli hcodzi o bezpieczeństow aukcji to 1. Zawsze mozesz się zapytać sprzedającego, czy nie kłamie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Niestety ale nie mam checi wydawac 555 zł na odtwarzacz jakby trafiło sie cos znanej marki do 350 zł to bym sie jeszcze zastanowił ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 A propos 1 i 3 aukcja jest tego samego człowieka to nie wiem czemu 1 ma byc bezpieczniejsza od trzeciej ??? Moze ktos mi to wytlumaczyc ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ja za 250 kupilem mediona i nie jest zle! dzwiek w miare dobry, do tego 120 sek. bufora dla mp3 i 45 dla audio. Czyta RW. Do tego ladowarka. Ustawienia equalizera beznadziejne, ale jak za ta cene polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 A propos 1 i 3 aukcja jest tego samego człowieka to nie wiem czemu 1 ma byc bezpieczniejsza od trzeciej ??? Moze ktos mi to wytlumaczyc ???Sorry nie spojrzałem na xywke w 3jce. Ponad to 3 wygląda bardzo ładnie i zachęcająco a róznica ceny Kup Teraz między 1 a 3 wynosi tylko 2 zł, a dodatkowo Anti Shock 480s w stosunku do 1szego 120s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ja bym brał philipsa expanium lub panasonica jakiegoś. co firma to firma i w razie zniszczenia sprzęciacha można dostać części do niego, serwisy w wielu miastch itp. systemy antishock 120 s i więcej to zbędna bajery, 30 sekund wystarcza. ja mam sony z jogproof, ok 45-60sekund i nie udało mi sięnigdy jeszcze zmusić discmana do przrwy w odtwarzaniu (tylko stopem i pause :D ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ja mam SAMSUNGA MCD-SM60 i nie narzekam....antishock 120sec., pilocik na kablu :) i przede wszystkim wyswietla tytuly 8) . tylko nie wiem jak z cena...ja kupilem za 320, ale to byla promocja(normalnie to ida chyba za 400).w koncu samsung nie jes taki zly.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 jak masz gdzieś blisko Selgros to tam ostatnio coś było w cenie ~~250zł cd/mp3/vcd (znaczy filmy) koleżka ma coś takiego nagrywa sobie filmiki :wink: i z laską mają co oglądać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ja mam SAMSUNGA MCD-SM60 i nie narzekam....antishock 120sec., pilocik na kablu :) i przede wszystkim wyswietla tytuly 8) . tylko nie wiem jak z cena...ja kupilem za 320, ale to byla promocja(normalnie to ida chyba za 400).w koncu samsung nie jes taki zly.... :wink: Jak bym za taka kase trafil na takiego Samsunga to tesh bym go bral ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...