Skocz do zawartości
ToMo

Discman z odtwarzaczem mp3 - poleccie cos ....

Rekomendowane odpowiedzi

Chce zakupic sobie przenosny odtwarzacz który odtwarza również pliki mp3.

Na allegro znalazłem takie:

1

2

3

Chyba 3 bedzie najlepszy bo ma 480 sekundowy bufor antywstrzasowy dla mp3.

A moze wy macie jakies ciekawe odtwarzacze mp3 i mozecie je polecic ??? Chce przeznaczyc około 300 zł i odtwarzacz ten musi byc nowy !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO możesz sobie zapupić coś marki iRiver, tylko one są strasznie drogie, od 450zł średnoi idą :///// szkoda. Ja zbieram kase na takie cudo - iRiver iMP-150 ChromeX:

Dołączona grafika.

Kosztuje 555zł jak na razie w Siriusie, na stronie producenta trochę drożej w ich esplepie-->iRiver.pl . Jak już z tych terzech najładniejszy jest 3ci natpmiast jesli hcodzi o bezpieczeństow aukcji to 1. Zawsze mozesz się zapytać sprzedającego, czy nie kłamie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos 1 i 3 aukcja jest tego samego człowieka to nie wiem czemu 1 ma byc bezpieczniejsza od trzeciej ??? Moze ktos mi to wytlumaczyc ???

Sorry nie spojrzałem na xywke w 3jce. Ponad to 3 wygląda bardzo ładnie i zachęcająco a róznica ceny Kup Teraz między 1 a 3 wynosi tylko 2 zł, a dodatkowo Anti Shock 480s w stosunku do 1szego 120s.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym brał philipsa expanium lub panasonica jakiegoś. co firma to firma i w razie zniszczenia sprzęciacha można dostać części do niego, serwisy w wielu miastch itp.

systemy antishock 120 s i więcej to zbędna bajery, 30 sekund wystarcza. ja mam sony z jogproof, ok 45-60sekund i nie udało mi sięnigdy jeszcze zmusić discmana do przrwy w odtwarzaniu (tylko stopem i pause :D ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam SAMSUNGA MCD-SM60 i nie narzekam....antishock 120sec., pilocik na kablu :) i przede wszystkim wyswietla tytuly 8) .

tylko nie wiem jak z cena...ja kupilem za 320, ale to byla promocja(normalnie to ida chyba za 400).w koncu samsung nie jes taki zly.... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam SAMSUNGA MCD-SM60 i nie narzekam....antishock 120sec., pilocik na kablu :)  i przede wszystkim wyswietla tytuly 8) .

tylko nie wiem jak z cena...ja kupilem za 320, ale to byla promocja(normalnie to ida chyba za 400).w koncu samsung nie jes taki zly.... :wink:

Jak bym za taka kase trafil na takiego Samsunga to tesh bym go bral ... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi