shakur_45 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 no wlasnie gdzie najlepiej ( najtaniej ) ubezpieczyc rowerek i czy w ogole sie da, bo roze opinie slyszalem ;) gdzies czytalem, ze sie nie da, ale wole sie upewnic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 tu na forum czytalem ze sie da ale placi sie (w PZU) zupelnie beznadziejne stawki; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 bede moosial mejla wyslac do pzu jak sie da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 hmm takie ubezpieczenie od uszkodzen by mi sie nawet bardzo przydalo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ja chce od kradziezy, a nie uszkodzen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 http://www.sport4u.pl/ tu masz strone pzu o tych ubezpieczeniach... Jednak za duzo sie nie dowiesz otym ..zwlaszcza o stawkach.. Sam chcialem cos takiego sobie wykupic bo w sierpniu jade do Szklarskiej na 2 tygodnie pojezdzic na rowerku i by sie przydalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ja chce od kradziezy, a nie uszkodzen :) od kradziezy mam nadzieje ze mi sie juz nigdy nie przyda, ale po ostatniej nieudanej probie skoku na niski murek od uszkodzen by sie przydalo :x :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Da się. Jak poznasz stawki, to zarzuć je :) Spać 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Od kradzieży (np. z mieszkania, piwnicy) to obejmuje ubezpieczenie ruchomości domowych, chociaż każda firma ma limity na wysokość szkody w piwnicy (np. do 10% ogólnej sumy ubezpieczenia) i wymaga odpowiednich zabezpieczeń. Jeśli chodzi o ubezpieczenie roweru w stylu autocasco na samochód, to możecie o tym zapomnieć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 leee szkoda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...