Bagiennik Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Co to może być ??? Wstaje rano (komp w nocy śpi) i próbuję włączyć...... Jest ok ale przy bootowaniu jest restart....... ....... i tak się co chwile restartuje z tym że każde następne bootowanie jest dłuższe tzn. więcej procesów wykonuje......... potem już nawet jest windows ale ma nim też są ze trzy restarty....... dopiero po 8-9 próbach system się ładuje i chodzi pięknie nawet cały dzień....... Czy to zasilacz ??? Czy może to mieć coś współnego z RAMem ? Mam 256MB 266mhz + 512MB 333Mhz a reszta jak w opisie poniżej. Bede wdzięczny za pomoc :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Czy to zasilacz ???Taaa, tylko żeby jeszcze było wiadomo jaki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Tez bym stawial na zasilke. Ale dziwne jest ze po jakims czasie i tak wstaje. Pozycz od kogos jakas 300W ale taka firmowa. Mozesz sprawdzic jeszcze czy wszystko dobrze siedzi w plycie glownej i czy sama plyta jest dobrze umiejscowiona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagiennik Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Zasilacz jest jakiś zwykły 300W (obudowa za 135zł) ma dwa lata. Z tym że to się zbiegło z tym że dołożyłem Ramu. Miałem 512MB DDR 333Mhz + 128MB DDR 266 Kingston i chodziło świetnie. Wymieniłem tego Kingstona 128 na Samsunga 256 i się zaczęło tak dziać. Z tym że te wszystkie kości są na 100% dobre więc raczej bym to wykluczał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 A wyjmij samsungi i wlacz kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Sprawdź też płytę główną. Od niej teżmogąbyć takie wałki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Zasilacz jest jakiś zwykły 300W (obudowa za 135zł) ma dwa lata. Z tym że to się zbiegło z tym że dołożyłem Ramu. Miałem 512MB DDR 333Mhz + 128MB DDR 266 Kingston i chodziło świetnie. Wymieniłem tego Kingstona 128 na Samsunga 256 i się zaczęło tak dziać. Z tym że te wszystkie kości są na 100% dobre więc raczej bym to wykluczał. a jak wyjmiesz te samsungi to tez sie tak dzieje ?? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 a wiec zrob tak, pozycz zasilke jakas dobra i potestuj, jezeli to nie pomoze to wyjmij ta kosc pamieci 266 mhz i zobacz czy jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...