PatrykM Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 Witam wszystkich chcę złożyć komputer stricte do grania tak na 4-5 lat, mam na to przeznaczone 10K(+-) wiem że na pewno będzie w nim karta graficzna 3080 ale jeśli chodzi o procesor, płytę i pamięci to mam mętlik w głowie co lepiej wybrać Intel czy AMD(seria 5800-5900), jeśli chodzi o obudowę to mam już upatrzoną obudowę be quiet! pure base 500DX midi tower, jeśli chodzi o zasilacz to będzie jakiś 850 W jeszcze nie mam sprecyzowanego, dysk mam już zakupiony jest to Samsung SSD 970 EVO PLUS NVMe M.2. Więc moje pytanie brzmi czy polecacie jakieś sensowne zestawy do zaproponowania w zakresie płyta procesor pamięć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 Czekać do listopada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 Czekać do listopada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykM Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 Czyli czekać do testów nowych procesorów Ryzen? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...