Janusz Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Już drugi napęd Creative 52x mx ( Cd5220) przestał czytac dyski. Główny silnik napedu przy rozruchu wykonuje zaledwie jeden obrót kompaktem i staje, a chyba nie jest to sprzet jednorazowego uzytku!?. Szukałem pomocy w Serwisie Creative ( www.creative.com.pl ). Jak narazie otrzymałem odpowiedź że nie wiedzą cześci nie sprzedają oraz nie znają producentów cześci i podzespołów i nie maja instrukcji serwisowej!!!!. Jezeli nie otrzymam od nich jakiejs konkretnej wiadomosci to opublikuję pocztę jaką od nich otrzymuję. Może jest tu ktoś, kto będzie troche lepiej zorientowany od servisu firmy Creative. Na ich forum dyskusyjnym najczęstszą forma obrony jest stwierdzenie o wadliwym systemie lub sterownikach - to jest juz nudne. Może wiecie gdzie we Wrocławiu lub okolicach jest jakiś porzadny serwis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Eee, a straszyles ich ze opublikujesz ich poczte ?? Postrasz ich to ci pomoga na bank, powiedz ze twoj wujek jest bardzo wplywowym czlowiekiem w WP albo w Onet.pl , i ze zrobi z tego wielka afere. To by byla PRZEJAZDA :twisted: :twisted: :twisted: !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 wlasnie, znajdz nazwisko mkogos znanego z ktooregos z wielkich portali, jak nie znajdziesz, to ci dam :) nazwisko baaaaaaaaaaaaaaardzo waznego czlowieka w onecie, powiedz, ze to twoj woojek i po klopocie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 mialem to samo z DVD :!: jeden obrot plyty i DVDrom stawal..... albo jeszcze czesciej poprostu wypluwal plyty... Poszedlem do serwisu gdzie skladali mi kompa... opier******* ich ze dvd rozwalilo sie po miesiacu uzytkowania .... i dali mi nowe 16x a nie 12x jak w przypadku creativa :) Nie bylo jeszcze zadnej plytki ktorej to LG by nie przyjelo czy wyplulo 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 mialem to samo z DVD :!: jeden obrot plyty i DVDrom stawal..... albo jeszcze czesciej poprostu wypluwal plyty... Poszedlem do serwisu gdzie skladali mi kompa... opier******* ich ze dvd rozwalilo sie po miesiacu uzytkowania .... i dali mi nowe 16x a nie 12x jak w przypadku creativa :) Nie bylo jeszcze zadnej plytki ktorej to LG by nie przyjelo czy wyplulo 8) Dobry pomysł, niestety nie mam już na CD gwarancji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Creative kupuje napędy od Samsunga i tylko zmienia logo na szufladce :lol: Więc Creative = Samsung !!! Może lepiej będzie jak zwrócisz się do serwisu Samsunga :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 kiedys cdki kriejtiwa byly sooper przez kilka lat chodzily i bylo ok i mialy amortyzowana szufladke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Z przykroscia stwierdzam ze coraz wiecej firm kupuje optyke od szajsunga , uwazajcie na nagryware Ricoha i jeszcze pare innych firm . A.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Creative kupuje napędy od Samsunga i tylko zmienia logo na szufladce :lol: Więc Creative = Samsung !!! a ja słyszałem ze creative 52x to LITE-ON... ale to w sumie tez dno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Z tego co wiem to Lite-on robi dla IBM-a Cdromy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...