Daczkoo Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2020 Witam ekspertów :) Jakiś czas temu otrzymałem w prezencie monitor AOC cq32g1. Niestety pomysłodawca nie wiedział, że mam starego rupiecia, do którego nie jestem w stanie nawet podłączyć w/w monitora. Aktualnie posiadam pentium g3420 na płycie h81m 2x2gb ram ddr3. Nie gram w żadne najnowsze tytuly, raczej raz w tygodniu zagram w Lola, więc nie zamierzam inwestować w nowy sprzęt, ale monitor pprezentuje się super więc chętnie bym z niego korzystał. Pytanie nr 1: Myślałem nad kupnem radeon hd7870 w cenie 180 zł na allegro. Czy to dobry wybór? Jaka używaną kartę doradzilibyście w cenie ok 200 zł? Pytanie nr 2: Czy opłaca się dodatkowo dorzucić xeona E3-1220 v3 I dodatkowe 2 kości po 2 gg ramy, cz raczej jest to zbędne I Nie odczuje większej różnicy? Pytanie nr 3: Czy corsair 450w to wszystko uciagnnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daczkoo Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2020 Kingston hyperx 2x2gb ddr3 1333mhz cl9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...