Skocz do zawartości
showmeister

Upgrade jednostek. Pomozcie powoli ulepszyc moj komputer :D

Rekomendowane odpowiedzi

Intel i5-7400 3.0GHZ (3.5 turbo)
Nvidia GTX 1070 Armor 8GB
Ram: Samsung DDR4 16GB
WD 1TB + 2x 128gb SSD Transcend
Plyta glowna: MSI MS-7996 Intel H110 (Skylake PCH-H)

AC-adapter/Strømforsyning

Merke strømforsyning (PSU)SPI 500W

Strømforsyning (watt)500W

Sertifisering av strømforsyning (PSU)80 Plus Silver (Tak kupowalem w Norwegii i wiem ze to zasilacz ale [gluteus maximus] zbita nie wiem o co chodzi ? )

https://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/MSICODEX3033/msi-codex-3-vr7rd-033eu-stasjonar-gaming-pc - Norweska strona z tym kompem i tam jest wiecej informacji tych dla bardziej znanych. Wiec pomozcie, co moge tutaj wymienic zeby bylo git ? 
Plyta glowna to: MSI MS-7996

Edytowane przez showmeister

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojdzie na raty wiec po prostu pisz

Jak na raty to lepiej kupić nowy pc bo tu sporo by trzeba zmienić... Płyta ram procesor karta od bidy może zostać na max rok jeszcze dysk ssd nvme my się zdał a dysk HDD może zostać

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie słaby czas jest na wymianę teraz czego kolwiek... Ja bym czekał aż będą 5600x lub 5600 jakąś tania płyta B450 lub B550 do tego 16gb ram np vipery 3733 cl17 co do płyt np msi tomahawk max B450 lub B550 tomahawk, dysk np adata 8200sx 512 lub 1tb

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi