reett Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Witam, planuje upgrade pc. myslałem o : płyta B550 GAMING PLUS ( najlepsza wersja tej płyty do 550zł? ) ryzen 5 3600 karta grafiki - 1660 super ( raczej używka ) ramy mam : G.Skill Aegis 2x8GB DDR4 3000 mhz CL16 czy to wszystko będzie jakoś grało ze sobą czy mam szukać czegoś innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Witam, planuje upgrade pc. myslałem o : płyta B550 GAMING PLUS ( najlepsza wersja tej płyty do 550zł? ) ryzen 5 3600 karta grafiki - 1660 super ( raczej używka ) ramy mam : G.Skill Aegis 2x8GB DDR4 3000 mhz CL16 czy to wszystko będzie jakoś grało ze sobą czy mam szukać czegoś innego Będzie ale poczekaj bo będzie teraz wysyp używek ryzenów 3600 a do 400zl kupisz B450 tomahawk max lub gaming plus max Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reett Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 3 minuty temu, R3jn napisał: Będzie ale poczekaj bo będzie teraz wysyp używek ryzrnow 3600 a do 400zl kupisz B450 tomahawk max lub gaming plus max Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka wiem wiem czekam na BF, ale czy ten zestaw jest okey, a płytę to bym chciał już bardziej przyszłościową i raczej B550, chodzi mi o jej najbardziej korzystną wersję cena jakość- nie potrzebuje rbg i innych bajerów wiem że ma słabą kartę dzwiękową ale to w sumie nic dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 wiem wiem czekam na BF, ale czy ten zestaw jest okey, a płytę to bym chciał już bardziej przyszłościową i raczej B550, chodzi mi o jej najbardziej korzystną wersję cena jakość- nie potrzebuje rbg i innych bajerów wiem że ma słabą kartę dzwiękową ale to w sumie nic dla mnie.Procesory seri 5000 to ostatnie procesory na ten socket, bez znaczenia czy kupisz B450 czy B550 i tak na oby dwóch wymienisz na obecne nowe procki seri 5xxx także.. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reett Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 8 minut temu, R3jn napisał: Procesory seri 5000 to ostatnie procesory na ten socket, bez znaczenia czy kupisz B450 czy B550 i tak na oby dwóch wymienisz na obecne nowe procki seri 5xxx także.. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka czyli co byś polecił? tomahawk czy gaming plus? czym w ogóle się roznią te płyty? sekcją zasilania? bo jesli mam przepłacać to nie ma sensu dla laika który nie bawi się w OC itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 czyli co byś polecił? tomahawk czy gaming plus? czym w ogóle się roznią te płyty? sekcją zasilania? bo jesli mam przepłacać to nie ma sensu dla laika który nie bawi się w OC itp.Tomahawk i gaming to to samo różnią się ilością portów USB z tego co kojarzę a sekcje mają ta sama Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 A jak z resztą podzespołów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 A jak z resztą podzespołów?Podaj budżet tak będzie prościej Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...