Szymon Cichawoda Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) Chciałem się jedynie dopytać, co sądzicie o tym zestawie. Planuję zakup 6800XT w systemie z dwoma monitorami pod gry i chciałem się zapytać, czy taki zestaw jest odpowiedni. Planuję budować za parę tygodni (o ile będą karty graficzne w miarę dostępne u nas) Zdjęcie listy komponentów Debatuję, czy nie zejść do 5600x, ale to już sprawa drugorzędna, bardziej chodzi tutaj o zasilacz, wiatraki, RAM-y i dyski M.2 (bo na nich się nie znam). To będzie mój pierwszy PC - składany samodzielnie, więc płyta główna z Flash BIOS-em. Edytowane 15 Listopada 2020 przez Szymon Cichawoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Wszystko jest ok ładnie zgrane zostaw 5800x a ramy możesz brać spokójnie nawet 4000 Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Przy M.2 postawiłbym znak zapytania. Adata poszła strona pny i corsair, czyli po ciuchu zmienili kontrolery na gorszę. Chcesz niezawodności to bierz Samsunga, ale jest drogi. Zasilacz straszny overkill. Weź supremo od SPC albo Corsaira https://www.x-kom.pl/p/395777-zasilacz-do-komputera-corsair-tx-750w-80-plus-gold.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Spc to najgorszy syf jaki można polecić... To co ma dobre tylko mniej watów Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...