Tomasz M. Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) Witam Mam pytanko . Dostałem w prezencie dwie wieże iCUE LT 100 Zestaw jest OK tylko czy ja mogę go jakoś podłączyć do TV lub PS4 ? Edytowane 28 Listopada 2020 przez Tomasz Matuszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2020 Ten sprzęt podłączany jest przez micro usb , więc standardowy kabel usb - micro usb powinien wystarczyć . Pytanie sprzęt będzie poprawnie działał z konsolą lub TV . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz M. Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2020 Hmmm tylko jest opisane że musi być zainstalowana apka a w konsoli i Tv tego nie zrobię Więc jak to podłączyć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2020 A próbowałeś w ogóle podłączyć ten zestaw do konsoli czy TV ? Apka jest potrzebna do sterowania podświetleniem , możliwe że bez niej samo podświetlenie będzie działać w jednym trybie . Generalnie jest to sprzęt zaprojektowany do współpracy z PC a nie TV czy konsolami , choćby z powodu wspomnianego oprogramowania , w grę też mogą wchodzić ograniczenia portów USB w TV czy konsoli - mogą to być np. porty jednostronne wejściowe a nie porty WE/WY jak w normalnym PC czy lapku . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2020 (edytowane) W dniu 28.11.2020 o 23:03, Tomasz M. napisał: Hmmm tylko jest opisane że musi być zainstalowana apka a w konsoli i Tv tego nie zrobię Więc jak to podłączyć ? Ale to jak chcesz podłączyć to przez USB. No nie wiem czy PS4 to wykryje. Dźwięk wychodzi z HDMI i Optical... Nawet nie ma BT by podłączyć słuchawki. Średnio to widzę. A jest tam optical w tej wieży ? Edytowane 30 Listopada 2020 przez Devil 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2020 @Devil Tylko że to jest wieża LED a nie normalna wieża audio , dźwięku do niej się nie przesyła . Zresztą nie wiadomo czy z pominięciem apki oświetlenie będzie działać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz M. Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2020 Dzięki wszystkim za pomoc. Niestety nie da się podłączyć ani do PS4 ani do Tv więc nic mi nie pozostaje jak zrezygnować z prób. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...