Truchu83 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Witam Jak myślicie... Czy taka poczwarka jak Lenovo Legion 730 jest warta kupna za 1.600 $$$ (+/-)6.000 zł 5000zl Szukałem sprzętu do grania na zimowe wieczory, ranki i popołudnia . (Mam sporo wolnego czasu zimą ) :] Wpadła mi taka oferta na półroczny sprzęt z 1.5 roczną gwarancją. Od kolegi - kolegi. Opis ogólny: Lenovo Legion 730 C730-19ICO i7-9700K/16GB/SSD512GB/RTX2080-8GB/WiFi/BT/W10/2Y Jako naprawdę głodny gracz z 2 letnimi zaległościami, który może sobie pozwolić na granie tylko zimą, z racji sezonowej pracy chciałbym w końcu nadgonić zaległości. Jednak nie chce bezsensownie wydawać kasy na coś co za pół roku może będzie warte z 50% tego co zapłaciłem. A nie ukrywam, że chciałbym się tego pudełka pozbyć, by kupić pod koniec przyszłego roku stacjonarnego potwora z nowej generacji. Jednak chciałbym się upewnić, czy tą kostkę sprzedam za pół roku bez większych problemów w przyzwoitej cenie . Pozdrawiam. Edytowane 17 Grudnia 2020 przez Truchu83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...