mieciop Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Racja . Nie lubie firm, które w tak perfidny sposób oszukują klientów. Dlatego tez... tak jak juz powiedziałem na samym początku: nie traktowałbym tego testu jako wymiernika wydajnosci i jednak wziął cos sprawdzonego: abit'a, solteka, i .. jak ktos lubi to epox'a ;)a propo epoxa mialem epoxa 8rda a zmieniłem na abita NF7-s rev.2 i wrzucilem porównanie(moje własne subiektywne) do działu NF-s złote rady, to sie zagotowalo:-). Odezwali się i zwolennicy i przeciwnicy , a ja tylko chcialem podzielic sie swoimi wynikami i efektami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ??? jakie zasiłki??? do plyty glownej??? a moze ci sie pokszaniło z siemensem albo hp'kiem? Do mnie-li to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 No chyba dla ciebie moze mało znany. Bo swego czasu (intel440BX) aopen zrobił (nie licząc abit'a bx6 rev 2.0) najlepsiejsza plytke pod ten chipset. to tyle jesli chodzi o firme - raczej chłamu nie robi sęk jednak w tym ze nie ma co sie jarac benchmarkami które nie oddają w rzeczywistosci wydajnosci tej plyty (bo na 99% wersja konsumencja bedzie miała normalne taktowanie a nie popędzone o te 30 Mhz'ów które pozwoliły tej plytce wygrac test) kiedyś polonezy były uważane za dobre .... :lol: to, co było kiedyś nie znaczy nic przy najnowszych produktach. owszem, jakaś renoma sięliczy ale tej abit ma więcej niż aopen. FubaF ma i jest spox płyta ale Athlon XP to nie celeron 533. liczy sięto, co teraz firma sobą reprezentuje. pierwsza chamska zagrywka to ten kant w teście. jeśli chcą produkować i uważają że produkują dobre płyty to po co kantować ? może i ta płyta jest dobra, dopracowana ale jeśli mam wydać tyle samo na abita to wybów jest oczywisty. renoma + sprawdzony aktualny model + brak eksperymentowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...