airborne82 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 WYBÓR MYSZKI. Po latach dzielnego użytkowania w mojej GIGABYTE XM300 padł klik w scrollu. W związku z tym kiedyś muszę kupić sobie jakąś fajną myszke w nie dużych funduszach. Jak najbardziej możliwa używana, rozważałem nawet kupno XM300 używanej, bo akurat bardzo mi pasowała. WYMAGANIA: Kształt i wielkość zbliżona do XM300 Tak samo dobry sensor jak w XM300, ew nie dużo gorszy Fajny wygląd, ledy. Dostępność w PL, tak samo w przypadku używanej. Fundusze ok. 80 zł, nie chcę wydawać więcej. Chwyt - bez znaczenia gdyż w zaleznosci co robię mam inny chwyt, inny chwyt mam w grach fps, inny w czasie siedzenia na necie, inny w czasie pracy w PS. Póki co awaryjnie siedzę na mojej starej wiekowej A4Tech X748 ( na szczęście tej z dobrym sensorem ) W pudełku mam jeszcze Krux Thorn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airborne82 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 BUMP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...