Renos Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Znasz ktoś jakąś fajną stronke z emblematami do forum ???? Byłbym wdzięczny za podanie. THX, POZDRO!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 juz kiedys to pisalem i powtorze ;) sciagnij phpNUKE -> wyciagnij z niego emblematy -> wrzuc do siebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Znamy. Przenoszę na oślą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 z reguly sami rysujemy sobie avatary ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Hueh... A nie lepiej zrobic samemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 mojego narysowala matka natura; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renos Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Wy nie rozumiecie chodzi o to że ten emblemat musi być z neta bo nie mam możliwości importowania emblematu z własnego kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Wy nie rozumiecie chodzi o to że ten emblemat musi być z neta bo nie mam możliwości importowania emblematu z własnego kompa :D:!: :?: :!: No comprende, Senor... :oops: Ale skoro nie mozesz, to: http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...aj+z+Google&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Wy nie rozumiecie chodzi o to że ten emblemat musi być z neta bo nie mam możliwości importowania emblematu z własnego kompa :D... ze niby jak ?? przeciez avatar musisz tylko raz wyslac na serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ale nie kazdy oferuje taka mozliwosc (avatoarki tez zajmuja miejsce ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Zaraz...Chwila...Moment! Przeciez do tego forum wysyla sie awatara jednorazowo. Pozniej jest w bazie, no nie? avatoarki tez zajmuja miejsce :wink:Maksymalny rozmiar awatara (tutaj) to 100x100px i 6Kb Wiec jest wysylany z twjego kompa w okolo sekunde (w przeliczeniu na modem... a wiekszosc z was ma szybsze lacza na pewno) ...nie mam możliwości importowania emblematu z własnego kompa...Wyslij na serwer ftp i ustaw potem w profilu link do obrazka. Poza tym wytlumacz troche jasniej co to znaczy "nie mam mozliwosci eksportowania emblematu z wlasnego kompa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 sam sobie odpowiedziales. on musi go wyslac, gdzies online zeby byl dostepny przez HTTP :!: (a nie ftp). bo nue mozen UpLoadowac avatarkow na serwer. (co z tego, ze tutaj avatarek wazy < 6kB, skoro gdzies indziej moze wazyc 50 kB :?: ). eksport = wysylka czyli -> "nie mam mozliwosci wysylania emblematu z wlasnego kompa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renos Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Po prostu nie chodzi mi o to forum a na tym o które mi chodzi nie ma opcji ściągnięcia sobie emblematy z własnego kompa. :) Dlatego musze wpisać adres strony z której chce aby mój emblemat był importowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 sam sobie odpowiedziales. on musi go wyslac, gdzies online zeby byl dostepny przez HTTP :!: (a nie ftp). bo nue mozen UpLoadowac avatarkow na serwer. (co z tego, ze tutaj avatarek wazy < 6kB, skoro gdzies indziej moze wazyc 50 kB :?: ). eksport = wysylka czyli -> "nie mam mozliwosci wysylania emblematu z wlasnego kompa" Sprostowanie. 1. Zle napisalem (2 godziny snu robia swoje) Powinno byc przez FTP a nie na FTP 2. Dlatego pogrubilem i zamienilem na poprawny wyraz. Renos sie upiera przy Imporcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ok ;) spoko ;) (wuem co robia 2h snu :P) a ja nie doczytalem, tego co napisal renos ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renos Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Tak jest walnąłem gafe mabyć "eksportowania emblematu z własnego kompa"!!! Ludzie ale to dalej no rozwiązuje mojego problemu. Chodzi mi o jeden głupi adres strony a wy sie kłócicie kto dobrze powiedział!!! Czy to ważne..........??????????? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 nie masz dostepu do zadnego ftp :?: chocby glupie wp czy republika.pl :?: wrzucasz tam emblematy i wybierasz :!: potem zapodajesz adres na froum.... proste :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Heheheh Odpuszczam :D Wracajac do strony- moj pierwszy post (update- drugi :lol: )w tym topicu zawiera link do google, aczkolwiek na ekranie bedziesz mial juz efekty wyszukiwania archiwow z awatarami. Polecam pierwszy link- wczoraj przegladalem, i malo sie nie poplakalem ze smiechu przy niektorych, poza tym- jest tam masa ciekawych (niesmiesznych) obrazkow. A jezeli chcesz jakies specjalne (wlasne)- wyslij mi obrazek- wrzuce na WWW, bedziesz mogl podac link w forum. moj mail- maro7@poczta.fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...