Skocz do zawartości
Renos

Strona z emblematami

Rekomendowane odpowiedzi

Zaraz...Chwila...Moment!

Przeciez do tego forum wysyla sie awatara jednorazowo. Pozniej jest w bazie, no nie?

avatoarki tez zajmuja miejsce :wink:

Maksymalny rozmiar awatara (tutaj) to 100x100px i 6Kb

Wiec jest wysylany z twjego kompa w okolo sekunde (w przeliczeniu na modem... a wiekszosc z was ma szybsze lacza na pewno)

...nie mam możliwości importowania emblematu z własnego kompa...

Wyslij na serwer ftp i ustaw potem w profilu link do obrazka.

Poza tym wytlumacz troche jasniej co to znaczy "nie mam mozliwosci eksportowania emblematu z wlasnego kompa"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam sobie odpowiedziales.

on musi go wyslac, gdzies online zeby byl dostepny przez HTTP :!: (a nie ftp). bo nue mozen UpLoadowac avatarkow na serwer. (co z tego, ze tutaj avatarek wazy < 6kB, skoro gdzies indziej moze wazyc 50 kB :?: ).

eksport = wysylka czyli -> "nie mam mozliwosci wysylania emblematu z wlasnego kompa"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam sobie odpowiedziales. 

on musi go wyslac, gdzies online zeby byl dostepny przez HTTP :!: (a nie ftp). bo nue mozen UpLoadowac avatarkow na serwer. (co z tego, ze tutaj avatarek wazy < 6kB, skoro gdzies indziej moze wazyc 50 kB :?: ).

eksport = wysylka czyli -> "nie mam mozliwosci wysylania emblematu z wlasnego kompa"

Sprostowanie.

1. Zle napisalem (2 godziny snu robia swoje) Powinno byc przez FTP a nie na FTP

2. Dlatego pogrubilem i zamienilem na poprawny wyraz. Renos sie upiera przy Imporcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest walnąłem gafe mabyć "eksportowania emblematu z własnego kompa"!!! Ludzie ale to dalej no rozwiązuje mojego problemu. Chodzi mi o jeden głupi adres strony a wy sie kłócicie kto dobrze powiedział!!!

Czy to ważne..........??????????? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heheheh Odpuszczam :D

Wracajac do strony- moj pierwszy post (update- drugi :lol: )w tym topicu zawiera link do google, aczkolwiek na ekranie bedziesz mial juz efekty wyszukiwania archiwow z awatarami. Polecam pierwszy link- wczoraj przegladalem, i malo sie nie poplakalem ze smiechu przy niektorych, poza tym- jest tam masa ciekawych (niesmiesznych) obrazkow. A jezeli chcesz jakies specjalne (wlasne)- wyslij mi obrazek- wrzuce na WWW, bedziesz mogl podac link w forum.

moj mail- maro7@poczta.fm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi