giciorek37 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 Witam, mam okazję kupić on znajomego komputer który sam składał. Chce za niego 3200 z monitorem, pytanie czy cena jest adekwatna czy powinienem się targować? Szczerze ja się prawie wgl nie znam ale chciałbym sobie pograć w jakieś fajne gierki. - Procesor Intel i5 6600k - Ram DDR 4 2600mhz CL 12 - Płyta główna msi z 170 A PRO - NVidia geforce gtx 1060 gigabyte 6gb - HDD WD blue 1tb - Ssd 240gb - Chłodzenie silentium PC Fera plus dwa dodatkowe wiatraki (łącznie chyba 4 i na prawdę tak to zrobił że robią robotę) - Monitor Samsung C27F396FHU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giciorek37 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 (edytowane) Ram - Hyperx 2600 cl12 16gb, jeden moduł Zasilacz Silentium PC tak napisał. Obudowę ma jakąś za 300 taką zwykłą i pewnie w przyszłości ja zamienię bo chciałbym cos przezroczystego. Tak wygląda w środku Edytowane 8 Lutego 2021 przez giciorek37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 Ta obudowa do zmiany na pierwszy ogień. Wygląda jak stara biurowa obudowa. W fajnej cenie masz przewiewnego Ventuma, który jest ma szkło. https://www.x-kom.pl/p/608412-obudowa-do-komputera-silentiumpc-ventum-vt2-tg.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giciorek37 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 Czyli co cena zbyt duża? Ile byście dali za niego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giciorek37 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2021 Nie no obudowa to mówię że za maks 300 zresztą widać że stara. Więc jej to wgl bym nie brał pod uwagę. Dzięki wielkie za pomoc, przynajmniej wiem na czym stoję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...