Skocz do zawartości
szymon_wlc

Jaka grafa???

Rekomendowane odpowiedzi

Bosh.... skończ już się kompromitować !

Same pamięci 333 nie wystarczą (w sumie one mają to są 166 Mhz) - a 2100@2600 na szynie 166 jest sporo mniej wydajny od 1700@2600 na szynie 200 lub 210 mhz. 

Koleś - tacy goście jak ty sami się kompromitują. Do czego twoja wypowiedź ma prowadzić ? do stwierdzeń że trolujesz ? ech.... dać bachorom internet. 

Zapytam jeszcze czy widziałeś może smoka u kolegi w pokoju (ale nie tego z 3dmarka - tylko żywego).... bo w każdej szanującej się bajce jest smok.

NO COMENNT

Cała ta kłótnia zaczeła się od was,od niedowiarków ,niewieżyliście że można takie punkty zrobić na takiej grafie i procku a ja dałem konkretne dowody w postaci linków do futuremarka,starałem się jak dzieciom to przetłumaczyć tłumaczą już w sposób dla mnie nie zrozumiały.A co do kompa kolegi to ja mu go zamawiałem,składałem i u siebie w domu go kręciłem.

A ty nie snój takich wywodów bo jesteś śmieszny,zero praktyki,zero pojęcia-czysta teoria w twoim wykonaniu-LAIK-infoprawnik :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cała ta kłótnia zaczeła się od was,od niedowiarków ,niewieżyliście że można takie punkty zrobić na takiej grafie i procku a ja dałem konkretne dowody w postaci linków do futuremarka,starałem się jak dzieciom to przetłumaczyć tłumaczą już w sposób dla mnie nie zrozumiały.A co do kompa kolegi to ja mu go zamawiałem,składałem i u siebie w domu go kręciłem.

ok zwracam honor

A ty nie snój takich wywodów bo jesteś śmieszny

hm.... ciekawe - bo śmieszny to ty jesteś dzieciaku ;) :lol: :lol: i naucz się najpierw polskiego języka :lol: :lol:

zero praktyki,zero pojęcia

ech.... dzieciaku - dorośnij ;) :lol:

-czysta teoria w twoim wykonaniu-LAIK-infoprawnik

ech.... ;) śmiać się chce - co miała pokazać ta część twojego postu ? że umiesz coś sklecić - hehe - i do tego w błędami ort ????

wracaj do przedszkola smarkaczu :) :lol: :lol: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dzieciak a dokładnie jak szczyl to ty się zachowujesz.

To forum nie zostało stworzone do takich kłótni, tylko do rozwiązywania róznych problemów ze sprzętem,do porad,czy do dzielenia się właśnymi doświadczeniami.

Niemam ochoty się z tobą kłócić jak dziecko z dzieckiem o kawałek miejsca w piaskownicy.

To był mój ostatni post na ten temat.

Pozdro. Lukasrz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To forum nie zostało stworzone do takich kłótni,

No właśnie - dobrze że na to wpadłeś

Niemam ochoty się z tobą kłócić jak dziecko z dzieckiem o kawałek 

miejsca w piaskownicy.

Ja też nie - zresztą jak "dziecko z dzieckiem" ciężko by było - bo z tego co obserwuję występuje tutaj jedno dziecko: "lukarz" ;)

To był mój ostatni post na ten temat.

cieszy mnie to niezmiernie - hej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się wczoraj udało osiągnąć 9403 punkty przy fsb=158MHz (palomino :( )(pamięć 420MHz) i saphirku podkręconym na 285/265, przy fsb=160MHz nie przechodzi 3d marka :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...