keczup321 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Stoję przed wyborem lepszych głośników stereo i prawdę mówiąc nie ma nic ciekawego. Posiadam Edifier R1600TIII. Dla mnie wybory rozsądnych głośników kończą się na tych: Microlab Solo26 Edifier 2.0 R2600 - na ten model się szczególnie napaliłem. Sęk w tym, że obu z tych modeli nie ma już na rynku... Te poniższe też są całkiem polecane, ale wydaje mi się, że jak na dzisiejsze czasy są troszkę za drogie Microlab Solo 7C - chyba już tylko można spotkać na allegro i zamiast 560 zł kosztują 750 🙂 Edifier R2750DB - sam bym przymierzył się do zakupu tych głośników, ale jak zejdą z ceny (w co wątpię). - też cena kosmos. - gdyby nie cena kosmiczna, to bym brał w ciemno. Yamaha HS 8 - bardzo mało opinii mam na ich temat, ale ponoć nie są złe, ale czy warto wydawać 1200 zł? nie sądze. Ktoś coś? Może ktoś zna jakieś sklepy, w których można dostać coś z powyższych za normalne pieniądze? Czy to Koronka tak rozwaliła rynek audio? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji. Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez keczup321 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...