gromas Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 :twisted: zbanowali mnie na frazie - bede musial na tweak`iem walczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 nie przejmuj sie tu tez cie zbanuja ! jak bedziesz niegrzeczny ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gromas Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 :roll: za pocieszenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 :roll: za pocieszenie A za co dostales kopa z Frazira ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 mu sie dzisiaj w pracy i nadal kilka bzdurnych watkow, a teraz musze razem z nim pokutowac :cry: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ja tez jestem na ostatnim włosku :wink: na Tweaku ale jakos sie trzymam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ale z tego co widze to tutaj niw wywalaja za cos takiego jak zrobil gromas, bo on przy Tobie to jest jak mrowka przy sloniu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ja tez jestem na ostatnim włosku :wink: na Tweaku ale jakos sie trzymam Dobrze powiedziane... "jakoś"..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ja tez jestem na ostatnim włosku :wink: na Tweaku ale jakos sie trzymam Dobrze powiedziane... "jakoś"..... Lisek bardzo prosze zrob cos z flowermanem !niech on sie wreszcie opamieta ! wzuca foty ludzi z rozwalonymi twazami na forum przeciez to mozna zwymiotowac ! pisze bzdury i glupoty ! wiem mozna tego nie czytac ale fotke sie widzi i czlowieka zwala z nog ! Blagam ! ja juz nie wiem jak mu tlumaczyc zeby znormalnial ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 no cos ty taki mieczak te zdjecia sa fajne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ja tez jestem na ostatnim włosku :wink: na Tweaku ale jakos sie trzymam Moze zyletke Ci zapodac ? :lol: Obetniesz sobie ten wlosek ? :lol: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Ja tez jestem na ostatnim włosku :wink: na Tweaku ale jakos sie trzymam Moze zyletke Ci zapodac ? :lol: Obetniesz sobie ten wlosek ? :lol: :mrgreen: lepiej brzytwę od razu, szybciej i skuteczniej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...