Sharimsejn Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2021 Czy to dobry powerbank? https://www.x-kom.pl/p/575269-powerbank-green-cell-gc-powerplay20-20000mah-usb-c-pd-18w-qc-30.html Oraz czy normalnie naładuję go ładowarką 33W dołączoną do Poco X3? Pytam bo jak widać na screenie poniżej koleś miał problemy z szybkimi ładowarkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2021 A czytałeś odpowiedź od X-kom ? Szybkie ładowarki dołączone do telefonów mogą go nie ładować pełną mocą , najlepiej użyć takiej która ma funkcję USB Power Delivery ew. z portu USB z kompa z takową funkcją Powerbank OK choć dobry powerbank 20 Ah można dostać za połowę tego , sam mam RDY 20 Ah kupiony za ~70 zł i działa , rzeczywista pojemność tych powerbanków to coś koło 13-14 Ah . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharimsejn Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2021 Czytałem odpowiedź xkomu ale nie znam się na rodzaju ładowania przez ładowarki i co z tym związane, a tym bardziej nie znam się na powerbank, ergo...logiczne, że pytam tutaj bo nie wiem nawet co to power delivery. Tak, jest google ale jakby każdego odsyłać to po co istniałyby fora z pomocą bo mam wrażenie, że ludzie szastają tym ostatnio non stop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...