millor Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 nie ma w szukaj Wyswietla mi się to wszędzi i że jest to zabronione o co chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Najprostrzy przykład - wstawienie zdjęcia na tym forum z ftp'a z zabronionym hotlinkiem jest nie możliwe. A miało być zdjęcie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 poprostu niektore servery w celu ograniczenia transferow ze swojego lacza zabraniaja hotlinkowania - bo czesc ludzi zakalada sobie konta tylko zeby moc wrzucac np fotosy na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Major przecież widać zdięcie A gdie mogę założyć takiego ftp żeby móc dawaĆ ZDIĘCIA 3. Mam się osiedlową z serwerem czy z tąd mogę dawać zdięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 a skad mamy wiedziec jak jest skonfigurowana twoja siec? - spytaj admina- ja bym sie na jego miejscu nie zgodzil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Major przecież widać zdięcie :?: :?: :?: Ja widzę tylko jakiś dziwny napis w ramce 8O . Możesz mi opisać co ty widzisz? 8) a co do tego: A gdie mogę założyć takiego ftp żeby móc dawaĆ ZDIĘCIA to ja wklejam zdjęcia z konta ftp na republika.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Major przecież widać zdięcie :?: :?: :?: Ja widzę tylko jakiś dziwny napis w ramce 8O . Możesz mi opisać co ty widzisz? 8) a co do tego: A gdie mogę założyć takiego ftp żeby móc dawaĆ ZDIĘCIA to ja wklejam zdjęcia z konta ftp na republika.pl No przykro mi Major Zadek ale poprę millora bo ja też widzę to zdjęcie :D od samej góry aż do samego dołu i to bez okularów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 A co jest na zdjęciu? 8O No jak to? Sam zapodajesz to zdjęcie i nie wiesz co na nim jest :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 W tej chwili nie powinno byc problemow na tweak'u. Problem byl opisany na forum O serwisie i forum - wogole co to robi na Sprzet!? W skrocie ukrucenie praktyki wklejania przez niektorych "webmasterow" obrazkow ze strony i serwera tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...