maziboss Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 A wiec dzisiaj wchodze na forum a tu jeb taki zonk na calym ekranie mam widoczny baner "UWAGA TWEAK.PL Hotlinkowanie obrazkow znajdujacych sie na tweak.pl z innych domen jest zabronione" Czy ktos spotkal sie z takim dziwactwem :?: Bo ja kurde nie wiem co mam teraz robic grrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 trzeba bo screen shota zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 pewno chodzi oto tez cos takiego mam, jak wyłącze firewala to wszystko działa. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobnyciulacz Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 pewno chodzi oto tez cos takiego mam, jak wyłącze firewala to wszystko działa. :roll: no wlasnie o takie cos U mnie tez pomoglo wylaczenie firewalla ale co im do tego ?? Zawsze bylo wszystko ok a tu taki wal !! To moze mam specialnie wylaczyc firewalla zeby czytac forum hahahaha Niech cos zrobia z tym jak najszybciej :!: Bo sie osmieszyli na maksa :!: P.S. Dla tych co nie wiedza co z tym zrobic: wylaczcie firewalla poczekajcie chwile i ponownie wlaczcie powinno pomoc :wink: A dlaczego znikly liczniki z iloscia postow :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 problemy zostały już poprawione, tej uwagi nie ma, co do licznika postów, to w dziale o serwisie i Forum masz wszystko wyjaśnione w 2óch topicach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Dziwne, pod IE dalej mam takie krzaki, pod Mozillą jest OK 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...