prezesdel Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Oprócz ww. elementów posiadam: - 256 mb 266MHz Elixir (chodzą na 333MHz) - reszta wg mnie nieistotna Jak na tej plycie dobrze podkrecic ww proceseor-dodam ze uzyskiwalem na magistrali tylko 146Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 szukaj !!! bylo xxxxxxxxx razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 wszystko zalezy od wersji Twojej DRV5.zerknij tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 jak ktos ma ochote to niech jednak linka podrzuci bo mam podobny problem z prawie identycznym sprzetem. mam max FSB 148 ale niestabilne jak cholera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Chyba to wystarczy w zupelnosci : http://forum.purepc.pl/search.php?mode=results To jest prawdziwa kopalnia wiedzy na temat DRV5 radze zwrocic uwage na tematy dotyczace dzelnika 1/5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_lukash_ Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja do niedawna mialem drv5 i bez podnoszenia vcore osiagalem stabilne fsb 154 zarowno na moim aktualnym xp2000 aiuhb jak i na wczesniejszych xp1600 (0.18 palomino) oraz thunderbird 1333mhz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja do niedawna mialem drv5 i bez podnoszenia vcore osiagalem stabilne fsb 154 zarowno na moim aktualnym xp2000 aiuhb jak i na wczesniejszych xp1600 (0.18 palomino) oraz thunderbird 1333mhz...a miales jakies inne chlodzenie chipsetu czy standardowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_lukash_ Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 standardowy wiatraczek i nb calkiem chlodny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 to chyba dlatego. bo ja mam wersje z "c" i sam malenki radiatorek na NB i jest on GORACY. dobrze ze zalman juz w drodze....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_lukash_ Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ale zapomnialem wspomniec o jednej rzeczy... u mnie komp wstawal z fsb max 140-142 na wyzszych fsb czarny ekran i po chwili rest na standardowych ustawieniach - musialem go odpalac z nizszym fsb, odczekac pare minut po czym ustawic wyzsze i potem mozna bylo go katowac benchmarkami dlugie godziny i 100% stabilnosci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...