DJ Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 no niestety w2k mi nie wstaje xp jakoś wstaje ale działa niestabilnie nie wiem dlaczego ja tak mam wszędzie słyszę że mi się winda wiesza po podkręceniu, i że wszyscy podkręcają bez reinstall ale ja tak muszę zreszta 98 jak miałem to też się wieszał po o/c DJ, seagate nie wyrabia. Daj o wiele mniejsza FSB a zobaczysz, ze nie trzeba bedzie reinstalowac win2k. kilku osobom juz seagate nie wyrabia, traca dane, Tobie win2k sie kaszani. sorry że schodzę z tematu ale musze no ja mam magistralę standardową (133) przecież nie będe jej obniżał a więc jeśli nie podnoszę magistralą to hdd nic nie powinien mieć do gadania nie wiem no w sumie to dziś jeszcze raz spróbuję przestawić mnożnik i odpalić winde to zobacze co jest ale się mi zdaje że się zwiesi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 A jak przestawiasz mnoznik to sie cos dzieje z windowsem ? Mam kumpla, ktory ma tez TB 1333 i mu chodzi na 1466 przy powietrzu i badziewnym coolerze. Powiedzial, ze bedzie krecil wiecej bo dostal od kolegi copershima, globalwina...38 (nie poamietam dokladnie ktorego), 2x wentyle do obudowy i paste arctic silver II- za darmo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 ja tak go teraz będe kręcił ale jak już pisałem to sprawdże jak winda zachowuje się jak zmienie mnożnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 DJ wydaje mi sie ze to jednak jest cos nie tak z twoim sprzetem.Prawda ze windows'y jaja potrafia robic ,ale zeby do tego stopnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2002 nie to jest niemożliwe nieprzesadzjmy chodzi super nie mam żadnych zastrzeżeń, (chodzi mi oczywiście o stabilność) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...