Skocz do zawartości
szymon_wlc

Ale zwala, co o tym sadzicie??

Rekomendowane odpowiedzi

siema wszystkim, mam zwariowany pomysl, smiejcie sie do woli :D:D:D, otoz tak sobie pomyslalem, ze moze by mozna bylo podkrecic moja rivke :D, ciekawe jaki bylby efekt?? :D, a moze by sie lekko przypalila, wiec wtedy jak nic, ojciec by mi hajs na nowa grafe dal:D, co o tym sadzicie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze, ze ktos jednak sie bawi tak jak ja :D Tez w ten sposob dostalem kase-z tym ze na calego kompa oprocz monitora :) "Tato komputer mi sie spalil, bedziesz musial mi dac na nowe czesci" U mnie tak bylo nastepnie spora rozmowa jak i co....i nowy kompa ale to bylo 2 lata temu przeszlo-teraz obylo sie bez tego na szczescie i rodzice dali mi kase bez wczesniejszego uszkodzenia kompa-ale niestety jestem z nimi na umowie:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie sie macie, rodzice wam daja kase na kompy...............

ja to sobie musze sam zarobic, mozecie sprobowac to zobaczycie jak wam bedzie szkoda kazdej spalonej czesci w kompie (bez gwary) na ktora wylaliscie swoj pot :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MArK masz absolutna racje ze najbardziej sie szanuje to na co samemu ciezko albo w ogole sie zapracowalo-wszystko nie jest teraz tak pieknie owszem rodzice dali mi piniedze na nowe czesci ale jest pewna umow ktora ze mojej strony jest bardzo trudna do spelnienia, poza tym musze jechac w niedlugim czasie do pracy do niemiec(tylko po to by zobaczyc jak to jest zarabiac na siebie) prace mam pewna pomoc przy remontach domow platna bardzo dobrze jak na moj wiek i ta kase co zarobie moge wydac na co chce....ale watpie zebym tak szybko ja wydal jak dane pieniadze przez rodzicow. No coz tak to bywa- prawdziwy smak piniedzy poznaje sie po tym ja sie na nie samemu zapracuje....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie sie macie, rodzice wam daja kase na kompy...............

ja to sobie musze sam zarobic, mozecie sprobowac to zobaczycie jak wam bedzie szkoda kazdej spalonej czesci w kompie (bez gwary) na ktora wylaliscie swoj pot :evil:

wiem cos o tym... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie bez sensu. jesli masz zamiar spalic ja specjalnie to idiotyzm lepiej ja sprzedac i powiediec ojcu ze sie zjarala no nie. przeciez kase i tak dostaniesz. rob tak aby krcic i nie palic

dobrze gada ......

taa sprzedac kase do kieszeni a staremu powiedziec ze sie calkiem spalila bedziesz zawsze pare groszy do przodu i nowa karte bedziesz miec :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema wszystkim, mam zwariowany pomysl, smiejcie sie do woli :D:D:D, otoz tak sobie pomyslalem, ze moze by mozna bylo podkrecic moja rivke :D, ciekawe jaki bylby efekt?? :D, a moze by sie lekko przypalila, wiec wtedy jak nic, ojciec by mi hajs na nowa grafe dal:D, co o tym sadzicie??

O jaaa, jaki fajowy pomysl.

Ty to jestes fajny koles. Podkreca karty graficzne. Kazdy na pewno sie z Toba koleguje.

Jak sie juz zdecydujesz podkrecic karte to napisz do mnie maila. Z gory dziekuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...