jack Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 po usunięciu sterownika karty graf i restarcie widzę czarny ekran w trybie awaryjnym to samo ,jak przywrócić do poprzedniego stanu ,system mam oczywiście legal co zrobić ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Dlaczego "oczywiście legal"? ;] A ostatnia dobra konfiguracja nie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 legal bo w razie czego myślałem zadzwonić do pomocy microsoft. jak się dostać do ostatniej dobrej konfiguracji skoro mogę tylko do biosu a potem ciemność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Klawisz F8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...