Kiper09 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Cześć potrzebuje na szybko pomocy komputerowej mam dziwny problem. Gram sobie w RDR 2 mam 80 fps, ale gdy klikam klaiwsz "F" nagle zabiera mi ok 20-30 fps gdy klikam pare razy F to spadami mi do 0 sprawdziłem i problem jest z CPU jak klikne F nagle jakby ogranicza mi moc CPU chwilowo i po chwili wraca do normy co moze być problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Witam czy wiesz ze aby analizować problem to trzeba podać np. pełna specyfikacje komputera ? CPU/ płyta główna/ pamięć Ram/ dysk systemowy lub gdy się posiada dodatkowy dysk pod gry/zasilacz/ oraz np. do jest przypisane do klawisza "F" ? bo swoja kryształowa kule od wróżenia oddałem do serwisu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr83 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Moze masz aplikacje dzialajaca w tle gdzie f jest przypisane do jakiejs czynnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...