Daniecki Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2021 Witam serdecznie, Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w złożeniu skrzynki, która ma służyć głównie do płynnej pracy biurowej. Zależy nam, by był to zestaw, który poradzi sobie z kilkoma/kilkunastoma programami, wieloma stronami internetowymi. Szybkość działania jest priorytetem. Z racji, że wypadłem już jakiś czas temu z obiegu komputerów i średnio wiem co się dzieję w tym segmencie, potrzebuję pilnego wsparcia. Głównym dylematem jest obecność karty graficznej, nie ukrywam, że nie będzie to zestaw do grania ale myślę, że ta kwota pozwoli upakować coś co pozwoli od czasu do czasu odpalić jakąś fajną gierkę (bez full detali i tv 70 cali). Dodam, że przy górnej granicy ceny musi się znaleźć system operacyjny. Pojemność dysku minimum 500 gb. Potrzebna tylko skrzynka, monitor i osprzęt już posiadam. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Daniel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...