mikaelus Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Pan Janusz O.... Wiem, że to nieładnie się śmiać z kogoś, ale :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 NIe działa mi link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Mnie też nie działa.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Pewno chodzi o to http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid...290734&kat=9911 Zdzarza sie ze ktos ma bardzo smieszne nazwisko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 zajebiste nazwisko, nic tylko pozazdrościć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ocipka :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Swoją drogą to trochę dziwne że ten gość "Ocipka" albo jego ojciec sobie nie zmienił nazwiska przecież w czasach szkolnych to musiała być porpostu masakra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Interloper teraz to też jest masakra :D. Jak oni się muszą śmiać z tego kolesia za plecami :D. "O Patrzcie Ocipka idzie " mhahah lol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Po więcej takich proponuję przeglądnąć sobie książkę telefoniczną ;) Czasem jest ubaw po pachy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 buahahahahahhaha ROTFL Wyobrazcie sobie nazywac sie tak... I jeszcze j.w. chodzic do szkoly... grrrrr ciekawe jaka by ksywe wymyslili .... hmmm .... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 buahahahahahhaha ROTFL Wyobrazcie sobie nazywac sie tak... I jeszcze j.w. chodzic do szkoly... grrrrr ciekawe jaka by ksywe wymyslili .... hmmm .... :lol: A po co wymyślać? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 LOL , wlasnie po co wymyslac :D Niezle nazwisko, niezle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 w ksiazce telefonicznej znalazlem paru gosci o nazwisku Kutas prosze sie nie smiac z panów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 O! Cipka! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 To tozna ocipieć od takiego nazwiska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 kurde cenzurki nie zauwazylem goscie mieli nazwiska k.u.t.a.s bez kropek oczywiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 A gadacie ;) Nazwisko jest bardzo ładne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Psikuta :) Chodził taki do szkoły. Zgadnijcie jak go przezywali ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Psikuta+s L :lol: L Ocipka-O L :lol: L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 K.u.t.a.s- co w tym dziwnego? tak dawniej mowili na breloczki do kluczy, tudziez zwane wisiorkami do kluczy. Nie czytaliscie Pana Tadeusza? Widocznie zanim wyraz stal sie wulgaryzmem, zostal nazwiskiem dla kilku osob, ktorym nie chce sie go zmienic, bo sie przyzwyczaili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ja też słyszałem że tak nazywano jakieś ozdoby przy pasku... Kiedyś to może nawet była duma ale teraz... (...) -Ilu nas jest? -4 -Brakuje kutasa! (...) (...) -Kogo my tu dzisiaj zapytamy... Może... Kutas - proszę do odpowiedzi (...) Wierz mi - nie chciałbyś tego słyszeć w "naszych czasach" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ja też słyszałem że tak nazywano jakieś ozdoby przy pasku... Kiedyś to może nawet była duma ale teraz... (...) -Ilu nas jest? -4 -Brakuje kutasa! (...) (...) -Kogo my tu dzisiaj zapytamy... Może... Kutas - proszę do odpowiedzi (...) Wierz mi - nie chciałbyś tego słyszeć w "naszych czasach"Ja też słyszałem że tak nazywano jakieś ozdoby przy pasku... Kiedyś to może nawet była duma ale teraz... (...) -Ilu nas jest? -4 -Brakuje kutasa! (...) (...) -Kogo my tu dzisiaj zapytamy... Może... Kutas - proszę do odpowiedzi (...) Wierz mi - nie chciałbyś tego słyszeć w "naszych czasach" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ja znam inne też niezłe w 100% prawdziwe f.i.u.t. ....mieć tak na nazwisko to juz wogóle kicha na maxa....jak na takiego w szkole mówia nauczycielki, jak go wołaja do odpowidzi ...?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ja znam inne też niezłe w 100% prawdziwe f.i.u.t. ....mieć tak na nazwisko to juz wogóle kicha na maxa....jak na takiego w szkole mówia nauczycielki, jak go wołaja do odpowidzi ...?? :lol: Pewnie Fiutku, Fiutek do odpowiedzi buhahahahah :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...