92damian Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Witam,Czy poleci mi ktoś dobrego smartfona.Lepszego od xiaomi redmi note 9pro 128/6.Niedawno co wyszedł xiaomi redmi note 11 czy to lepsza opcja co sądzicie?zastanawiam sie nad tez xiaomi mi 11 lite 5g lub samsugn m52.Prosiłbym o jakieś własne propozycje do podanej przez ze mnie kwoty.Smartfon do internetu.gier.do robienia dobrych ładnych zdjęc. interesuje mnie aby też smartfon trzymał długo na bateri.. -Bateria -Wydajność -Wyświetlacz (duży) -Dobry aparat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Jeśli chodzi o zdjecia to od wersji 11 podobno lepsze robi redmi note 10 pro. Obejrzyj sobie porównanie aparatów na youtube tych 2 modeli. Maja niby ten sam aparat, ale w software troche przesadzili z filtrami w wersji 11. Jeśli chesz na telefonie grać to może lepszy będzie telefon POCO X3 PRO? Ma snapdragona 860 i pamiec UFS 3.1 Redmi i POCO maja chyba te sama nakładke MIUI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anderen Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zaczynając od najniższej półki cenowej, to wziąłbym pod uwagę Realme 9i. Ekran 6,6" z odświeżaniem 90Hz, spora bateria 5000mAh, do tego masz 4GB ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...