tomcyk Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 witam:) wyskakuje mi tylok ekran powitalny..tzn unreal 2 --atari i takie ta i dalej jak ma mi wejsc gra nic sie nei dzieje:( powrot do windy spokojnie probowałem rooznych kraków...updateowalem wersje... zawsze to samo:( pomózcie Panowie.. i Panie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Moze jakis padnienty pirat? A tak w ogole to slaba ta gra, imho nie warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 zalatw sobie inna wersje !! znaczy od kogo innego ;) a najlepiej kup original :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ... DZIAŁ GRY@@!!@!@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Eeee i tak nic nie straciłeś... Ta gra jest straasznie denna.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Eeee i tak nic nie straciłeś... Ta gra jest straasznie denna.... :?Sam jesteś denny :twisted: . Podaj mi lepsze gry fpp, które wyszły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Eeee i tak nic nie straciłeś... Ta gra jest straasznie denna.... :?Sam jesteś denny :twisted: . Podaj mi lepsze gry fpp, które wyszły. A to mało ich jest - cała reszta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Eeee i tak nic nie straciłeś... Ta gra jest straasznie denna.... :?Sam jesteś denny :twisted: . Podaj mi lepsze gry fpp, które wyszły. A to mało ich jest - cała reszta :lol: wymień co w tej grze jest tak denne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Jest potwornie krótka, potwory conajminej zabawne (najlepsze jest to, że pojawiają sie znikąd, w HL przynajmniej było widać jak się pojawiają, a tu nic) :lol: i cała fabuła jest denna. Half-Life i wszystkie dodatki to najlepsze FPP wszechczasów (ostatnio sobie drugi raz przechodzę :)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 ok dzieki wielkie .......odpuscilem temat... ale dziwi mnie ze kiedys grałem pierwsze minuty(odpaliła bez jajec zbednych) a teraz nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...