ANalfabeta Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Dziś całkiem przypadkiem zacząłem sie mocno przyglądać jednemu z procesorów i oto co moje gałki ujrzały !! Tak wygląda sprawca całego zamieszania Wprawne oczy już dojżą przekręt Inny druk niż na oryginale poniżej Najgorsze jest na tym zdjęciu Na zdjęciu poniżej widać że numery są malowane na nowym laminacie Na koniec dodam, że procesor pochodzi z jednej z Polskich hurtowni. Niewiem czy są to faktycznie procki podrabiane, ale można tak przyjąc biorąc pod uwagę zdjęcia oraz fakt, że niespotkałem sie jeszcze z AXP2400+ na "starym" laminacie, jedynie na nowym z widocznymi ściezkami. Specjalnie dla potrzeb tych zdjęc zostały zamazane numery seryjen oraz stickery hurtowni. Całe szczęście model ten nie trafił do klienta !! Pozdrawiam i UWAŻAJCIE w sklepach ja zauważyłem i zgłosiłem do hurtowni inni moga wiedzieć i sprzedać WAM !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Kiedyś już czytałem na jednym z polskich serwisów o podrabianych athlonach ale nie widziałem dowodów. A ten procek jest ewidentnie podrobiony. Ciekawe kto podrabia procki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ciekawe co na to AMD Polska :) w naszej polszzzce wszystko moze sie zdarzyc.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Trzeba być coraz większym ekspertem, żeby normalny sprzęt kupić. Najpierw trzeba się było nauczyć jak rozróżniać 64 i 128 bitowe pamięci na kartach, teraz AMDka trzeba będzie kupować z lupą w ręce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 przy kupowaniu czegokolwiek trzeba teraz bardzo uwazac co sie w Tym kraju stalo z ludzmi to ja nie wiem kapitalizm nam nie sluzy ,nie ta strefa klimatyczna dla takich systemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ja za to zauwazylem ze niektorzy dystrybutorzy samemu robia wersje BOX Athlonow, taki zestaw ce<span style="color:red;">[ciach!]</span>e wtedy 2 letnia gwarancja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Niezłe jajca. Nie ma co. Jeszcze troche to zaczną sprzedawać Amigi zamiast PC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Jeśli to prawda co pisze ANalfabeta to niezły :lol: AMD RULEZ :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ciekawe co na to AMD Polska :) w naszej polszzzce wszystko moze sie zdarzyc.. Przebijanie numerów to polska specjalność 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Jeśli to prawda co pisze ANalfabeta to niezły :lol: AMD RULEZ :wink: CO JA :?: ;) ja jak kupowałem mojego antka to się ze 3 razy pytałem czy na pewno 0.13u i oglądałem czy nie ma palonych/łączonych mostków, właśnie pod wpływem poprzedniego tematu o podrabianych prockach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 ciekawe co na to AMD Polska :) w naszej polszzzce wszystko moze sie zdarzyc.. Przebijanie numerów to polska specjalność 8) i tradycja :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 a jak mają się one do siebie pod względem wydajności ("piraty do oryginałów) :?: Wie ktoś :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 masz dokładnie to samo, jakbyśzmienił mnożnik w athlonie 1700+ (bo chyba z takich przerabiają) na wyższy odpowiadający 2400+. ta zmiana olega tylko na podbiociu standardowego mnożnika (płyta wykrywa jako 2400+) tylko FSB pozostaje 133. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 a jak mają się one do siebie pod względem wydajności ("piraty do oryginałów) :?: Wie ktoś :?: Przede wszystkim już niewiele więcej (jeśli wogóle) go podkrecisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...