beavisek Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 8O Moj komputer to pIII , abit sa6, asus v7700(gf2gts) i problem taki że: po właczeniu komputera na monitorze jest "no signal out czy in put" i tak caly czas i moze za 7 czy 8 razem sie wlaczy i wtedy wszystko jest OK! O co to moze chodzic???? Czy problem lezy po stronie asusa czy plyty gł. a moze monitora CTX 19"??? Czy problem moze rozwiazac to ze np monitor podepne to zasialcza z tylu komputera a nie z gniazdka??? Prosze o wszelkie porady bo jestem bezsilny!!! 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 ja mialem podobnie, okazalo sie, ze kabel od monitora walniety, wystarczylo go umozyc tak, zebys ie nei ruszal i bylo ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 ja mialem podobnie, okazalo sie, ze kabel od monitora walniety, wystarczylo go umozyc tak, zebys ie nei ruszal i bylo ok Kabel odpada bo sprawdzałem na 2 monitorach i było to samo ale dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Spróbuj wszystko wypiąć i wpiąć od nowa w środku. Byćmoże coś nie styka, sprawdż szczególnie karte graficzną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Spróbuj wszystko wypiąć i wpiąć od nowa w środku. Byćmoże coś nie styka, sprawdż szczególnie karte graficzną.to jest wogóle dobry sposób - rozłożenie kompa na części i złożenie ponownie... nawet taki kawał był :) Jedzie informatyk, mechanik i kierowca. Nagle samochód staje. No i co teraz zrobić :?: mechanik: sprawdźmy świece kierowca: może benzyny brakło informatyk: wysiądźmy i wsiądźmy jeszcze raz :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 tez cos takiego mialem na suttle ak12 jak zmienilem na ak31 problem zniknol moze tez byc od grafiki a na ak31 po zmianie grafy tez tak mialem grafika byl;a sypnieta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Sprawdz zasilacz .U mnie było to samo wymieniłem na inny i przeszło u kolegi był inny problem zebrał mu się kurz na jednej stronie ramu i komp mu się odpalał okazjonalnie wyczyścił i jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Tak próbowalisciemi pomuc mówiliście że Ram zasiłka mobo a okazało sie że miałem za małe napięcie na procu dziwne co? :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...