FumFel_20 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Witam. Posiadam radka jak w podpisie.Kartę kręcę na 320@620 i idzie spoko.Dodatkowo chłodzę ją wiatrakiem 80x80x25 na 7V i jak gram to puszczam go na 12V.Ostatnio gram sobie w nfs:hp2 i po godzinie grania wyskoczyła jakaś szachownica.Mogłem dalej grać ale były dziwne kolory.Wuieć zrobiłem quit race i wyszło z gry do opcji (ekranu startowego gry) i było ok.Myslę sobie wyjde do windowsa.A tam dziwne poziome pasy na ekranie i troszke kolorki jakies nie takie.Zrobiłem więc restart.POST'a minął ok.Ładowanie windy ok, ale jak juzpokazało pulpit to dalej te pasy.Wyłaczyłem kompa na pare minut i potem go włączyłem i było ok jyzz winem.Odpaliłem colina 3 i grałem chyba z 2 godziny i było ok.To juz niewiem czy to wina gry czy grafy :?: .Mam tylko te dwie gry bo chwilowo mam dysk 10 gb :( .Czy ktosmiałtakie coś :?: Pomocy :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 moze zasilacz albo za bardzo przetaktowales karte bo mi tez tak sie zdarza jak przesadze z nadtaktowaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 zasiłka to chieftek 360W i bardzo dobrze sobie radzi, zaznaczam zę problem występuje tylko z tągrą i przenosci siena windowsa :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Nikt nie wie? 8O shit..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 jakie masz catalisty ? , jak ja zainstalowalem omegi najnowsze to mialem tez podobna kaszana , musialem robic reinstall wina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 mam omego na cat.3.4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 odtaktuj karte jak bedzie to samo to bedziesz wiedzal czy masz zwalona karte. Stery nie maja tu nic do rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 zmien na omegi 3.6 albo zjedz z taktowaniem karty i zobacz czy na deflaucie tez tak masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 odtaktuj karte jak bedzie to samo to bedziesz wiedzal czy masz zwalona karte. Stery nie maja tu nic do rzeczy E tam ja na R 8500 i z nowymi Omegami pod C 3,6 mialem to samo (no moze nie kratka ale artefakty standardowe) wrocilem do starszych i jest spoko...tylko ze TY jedziesz na 3,4 ! ale z drugiej strony masz R 9500...ja wszystko odtaktowalem i wywalilem totalnie stery z rejestru nastepnie wrzucilem C 3.4 No i pomoglo, moze Ty zrob to samo ale wrzuc 3,6 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 ok puźniej pokombinuje bo narazie po drut modzie cosmi sie system zwalił :? i jeszcze ktoś sobie ode mnie beszczelnie pożyczył wina xp i jade na 98 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Funfel a może temperaturka w twoim pokoju sie podniosła i dla twojego 320@620 było to za dużo i zaczoł pracować niestabilnie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 to też ale dmucha na niego wiatrak 80x80x25 na 12V więć wątpie :) .Kurna mam lipe teraz bo niewiem gdzie muj winxp i dalej jade na 98 :? ......Jutro już bede miał wieć zaisntaluje i bede testowałdalej co jest nie tak .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teo Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 fumfel - a dotykales ta plytke na scalakach z tylu? jest to nedzny kawalek aluminium nic prawie nie chlodzi - walnij na to jakis duzy radiator ja tak zrobilem i radek chodzi non stop na 380 a pamiatki na 320 *oczywiscie z radiatorami) dziwilem rsie ówniez jak zamontowalem wc na radka - wiecej jak 330 niechcial isc - mowie co jest ? walnełem z drugiej strony na aqua gel radiator na pcb(równolegle do bloku) oraz duzy radiator na te scalaki i wszystko jest ok! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 poprostu radek nie wyrabia takiego taktowania - LOL hahahhahahahhahahahah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teo Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 poprostu radek nie wyrabia takiego taktowania - LOL hahahhahahahhahahahah WOW! ale bystrzak jestes!!!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 poprostu radek nie wyrabia takiego taktowania - LOL hahahhahahahhahahahah wiesz jego IQ jest tu powszechnie znane :lol: P.S. radek nawet z tak niskim taktowaniem rozwala twojego GF'a :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 NO panowie wieć tak.Organoleptycznie sprawdziłem ze nic siemocno nie grzeje tylko jest letnie.Mam teraz swierzo zainstalowanego winaxp i oto jaki obraz mnie przywitał jak zmieniałem rozdziałke z 800x600 na moja ulubiona 1280x1024 : Sory za rozmiar ale chciałem pokazać w całosći.TO było na standardowych taktowaniach wieć juzsam niewiem.Jeszczenie grałem ale jak zobaczyłem ten ekran to siew<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem.Ocencie sami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Funfel jak masz czas to wsadzi swojego radka do innego kompa i zobacz co sie będzie działo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Czas mam i tak zrobie pewnie.Zobaczymy czy pomoze.Tylko jest jeden probolem.DUżo osób co znam ma zasiłki coedgena wieć sietroszkę boję :lol: ale cos siewymyśli.Zaznaczam ze teraz komp chpdzi od 15.00 i jescze niebyło nic niepokojącego ale jeszcze nie grałem........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 OK panowie next problem, niemoge sobie pograć :( w 2D wszystko chodzi OK ale w 3D jest gorzej.Naprzykład NFSHP2 pochodzi 2 minuty i zwis(dzwięk dalej słychać), gtaVC praktycznie odrazu siewywala po paru sekundach(dzwięk dalej leci).Stery to omegi najnowsze z A i na tych bez A też to samo.Grafa niepodkręcona.Co jest do chlery :?: (juz normalnie żałuje że nie kupiłem czegosze stajni NVIDII :? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 no pieknie ... opisane przez ciebie pasy mialem na clapie po taktowaniu 170 rdzenia i pomagal ... flasz biosa zobacz w innym kompie jak to samo karta leci na gware :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 no to łądnie, jutro do kumpla przyslą chiefteka i u niego obadam co siedzieje.A niewiesz przypadkiem co jest nie tak z grami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...