mltk Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 Moja karta msi 5700 xt jest w serwisie i najprawdopodobniej tam zabawi dłużej. Procka mam r5 3600 wiec bez grafiki i zastanawiam się czy nie kupić procesora z zintegrowana grafika np. 5600 g aby na czas naprawy mieć komputer przynajmniej do podstawowych zadań. Ale 5600 g obsługuje tylko PCI 3 wiec jak wróci moja karta to taki zestaw będzie miał sens czy lepiej wrócić do 3600. Ewentualnie czy może lepiej kupić jakaś lepsza kartę graficzna i stara po naprawie odsprzedać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mltk Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 Dzięki. Bardziej mi chodzi o to czy ten procesor 5600g z powodu obsługi tylko PCI3 będzie później gorszy pracując z karta 5700 xt niż ta karta z r5 3600 czy lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...