Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 No jaki proszę o odpowiedzi tylko SZYBKO!!! I jak malować żeby nie zostały zacieki? PS. Nie pisac mi tu jikisch pedalskich kolorów. Może być Srebrny,Pomarańczowy,czarny,inny PISZCIE SZYBKO I Z SENSEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 to zależy jaki chcesz ja wybrałem na stelaż obudowy czerwonyn na blach czarny - chyba że chcesz co innego malować jak malować żeby nie było zaciekuf? Ja kiedyś miałem probelm był banalny - nakładałem za dużo farby i trzymałem spraya za blisko elementu malowanego do rzeczy: nakładaj możliwie cienkie warstwy i trzymaj spraya w odległości ok 20-30 cm od obiekta . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Thanks. Ale jki kolorek wg was powinien być? mam 25 zł :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 no to fes kasy masz, za puszke normal spraya zapłaciłem 12,5 i poszła na zasilacz i kawałek stelażu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 co chesz wogule pomalować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Blachę naokoło. Chociaż czy to mi potrzebne. A jak wyciać dziurę w blache? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 1. dobrze odtłuścić . benzyba or rozpuszczalnik/ 1a. można też zszorstkować wszystkie elementy pamierem ściernym ale baardzo drobnym 2. malowac zgodnie z instrukcją na opakowaniu farby i połozyć minimum dwie warstwy / tzn jedna dziś a drugą jak wyschnie / a jak trzeba to i trzy / ja połozyłem trzy na wszeli wypadek 2a. nie jarac podczas malowania bo może być bum :) 3. kolory? ja mam niebieską / big blue tower 8) / a co do stelarza to zatanawiam sie nad czarnym lub żółtym 4. na midi tower idzie 1 puszka / a mnie poszły 2.5 :) miłego malowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Ja malowalem Chiefteca na czerwono w srodku, wyszło super zacieków brak, najpierw polozylem podkłąd a pózniej lakier (czerwony autorenolak Nobilesy M1041 wygląda super :) ) a przed malowaniem zerwalem wszystkie nity a póznie jskrecilem na sruby imbusowe, jak wgram fotki na serva to dam Link :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Blachę naokoło. Chociaż czy to mi potrzebne. A jak wyciać dziurę w blache? Ja polecam DREMELA lub jakąś podróbe - ojciec kupił w SELGROSIE w Katowicach podróbe TOYA tego DREMELA i chodzi świetnie 8) PS Dał za niego 58 PLN 8O 8) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 no to napisze jak ja swojego bubla robiłem... stelaż: papierek wodny 300, później 1000 podkład szary za 8zeta 1 warstwa, po 24h papierek 1000 2 warstwa, po 24h papierek 1000 bardzo lekko, później 2000 (taki mam wybór papierów na wsi :) ) 3 warstwa bezbarwny boki : rocedura ta sama, tyle że na początku wypadało by zedrzeć to guwno ja założyłem za wiertarke takie dziwne metalowe druty - coś na wzór loga thermaltake i po 15min nic nie zostało z farby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 OK nie jarać fajek przy malowaniu. Powiem to mojemu tacie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...