benek Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 :) co to jest :?: jak ktos chce sie przekonac niech kilknie obrazek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 hmm fajne przynajmniej nie jest standardowa modyfikacja. ale na dluzsza mete troche niepraktyczne. przynajmniej takie jest moje zdanie. kurz bedzie sie na czyms takim osadzal pozatym halas (wbrew pozorom lubie cisze :P ). ale ciekawie sie swiatlo rozchodzi. mogliby zamiescic zdjecia nocne :D .w kazdym razie brawa dla autora za pomysl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Hehe biedny dysk, skracają mu życie o jakieś 2/3 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 ale to jest strasznei niepraktyczne, ale efekt zajebisty. Tylko trzeba zawsze patrzyuc pod odpowiednim kontem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ten koleś udowodnił że ma talent w rękach ale nie ma wogóle zmysłu estetycznego ani fajnych pomysłów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ten koleś udowodnił że ma talent w rękach ale nie ma wogóle zmysłu estetycznego ani fajnych pomysłów. To jest Twoje zdanie, koles chyba tak nie uwazal. Wiesz sa rozne gusta, a o gustach sie ponoc nie dyskutuje :wink: Mi sie tam na przyklad podoba. (chyba nie mam zmyslu estety :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Fajny pozmysl swietne wykonanie. Ale niestety malo praktyczna ta buda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a mi sie tam podoba :) proste, pomyslowe, a na dluzsza mete bedzie sie kurzyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 super by wyglądało jako obudowa chłodnicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 mod zrobil na mnie bardzo pozytywne wrazenie - ogolnie jest spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 dla mnie efekt zajebisty :twisted: chcialbym miec cos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Noo niezle czlowiek to sobie wymyslil takiego kaloryfera zbudowal SUPER tylko mnie chalas zastanawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...