THORGAL Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Mam taki problem w 3DMark 2001 se 330 wyskakuja mi cholerne artefakty nawet jak mam ustawione wszystko na performance W 3Dmarku 2003 spoko zero artefaktow w artefakt tester zero...tylko 2001 SE 330 mi wywala totalny syf...o co chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Ciężko stwierdzic co jest jednoznaczna przyczyną, może najpierw spróbuj zmienic drivery ? Jakich catalystów obecnie używasz ? Aha i jeszcze jedno, odkręć kartę na niższe taktowanie i sprawdż jak wtedy będzie sie zachowywać (tzn czy bedą dalej artefakty) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Myslalem ze to wentylator mi zdechl w upale ale chodzi potem myslalem ze w upale nie wyrabiaja pamieci...zresetowalem wszystko do zera przedmuchalem powietrzem wentyl wrocilem do starej omegi i juz jest ok...dziwne ale dwa ostatnie Catalysty i Omegi powoduja u mnie artefakty na Radeonie 8500 zas te starsze chodza ok nawet przy mocnym podkreceniu i w przypadku ostatnich omeg mam info ze posiadam Radeona 9200 ! Tzn ze juz nie bedzie dla mnie sterownikow i wszystko idzie pod nowe karty ? Ale to juz chyba pod dzial sterowniki podpada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Sorki ze wracam z tym tematem ale juz mialem spokoj a po zainstalowaniu najnowszych Catalystow znowu ten sam syf :( Powrot do starych (poprzednich) nic nie daje...dopiero jak wracam do tych z plyty od karty to wszystko wraca do normy To wina karty czy sterownikow Mial ktos z Was takie problemy :?: :evil: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 ja mialem i przestawialem po kreceniu AGP driving strength w BIOSie z C5 na EA i pomoglo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...