.NetMan. Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Mam problem. Mianowicie nie mogę zwiększyć napięć z poziomu BIOS. Domyślnie na moim Intel Celeron Tualatin 1200@1283.9 mhz mam 1.50 V. Chciałbym to zwiększyć o jakieś 0.2 - 0.3, aby jeszcze podkręcić mojego procka. Muszę dodać, że temperatura na moim CPU wynosi 27 stopni bez dodatkowego chłodzenia. Ale dochodzi nawet czasem do 38. Dlatego rozpiętość jest duża. I mam pytanie: czy istnieje jakiś program, który z poziomu windows może zmienić napięcie na CPU ? Dzięki z góry za pomoc ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 http://www.4max.com.pl/dokument.asp?id=29 a pozatym BYLO BYLO BYLO - wystarczy poszukac!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NetMan. Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Szukałem! Wpisywałem do wyszukiwarki słowa: napięcie, napięcia i nie znajdowało mi nic ciekawego ... A przy okazji pytałem się czy z poziomu win można zmienić takowe napięcia ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a wpisales tualatin????????? jedyny sposob pewny to drut mod - taki jak masz opisany na tej stronie co Ci dalem!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...