Skocz do zawartości
POWER BY AMD

czy nie ma w polsce pozadnych głośników

Rekomendowane odpowiedzi

szukam od misiąca głosnika do tuby 30 cm 8 omów i nie ma nigdzie nic sensownego same jakeis pierdziwki magnes jak w słuchawkach a ja potrzebyje coś poządnego do 300 zeta i jakąś zwrotnice do tego

a tu wszedzie 2 głośniki na krzyż i qpa a na alegro to zdarte te głośniki jeszce pewnie je od dziadka dostali

jak znacie jakieś linki albo macie coś na sprzedanie to bardzo thanks bede

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pełen odzew kocham polske tak rozwiniety kraj w końcu uni wchodzimy no nie ale głośniki to już nam nie potrzebne sa bo po co nikt przeciz nigdy nie kupywał a sklepy juz nie istnieją znikneły sprzedac też oczywiscie nikt nie chce no coz ale to polska a nie elegancja francja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie mozesz znaleśc to zrób to sam metr rury fi 500 i głośnik wyizollowac i wszystko gra - dobre i tanie

przeciez napisal ze potrzebuje glosnik do tuby a nie cala tube.

POWER BY AMD poszukaj dobrze na allegro to napewno cos znajdziesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe w polsce nic nie ma jesli szukasz do 300zeta i ci sie @LL nie podoba to sam sobie powinienes odpowiedziec na pytanie "...cos porzadnego do 300 zeta..." ykhm jak cos do tylu kasy to powiem ojcu mojego kumpla ktory jezdzi na placowke do urugwaju to moze w przeliczeniu cos 'odpowiedniego' moglby ci zalatwic :-) :) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhhh, nie wystrarczy wsadzic glosnik za 300zl do tuby. BIG LOL. Tu trzeba kalkulator zatrudnic ewentualnie jakis program symulujacy i z parametrow T-S glosnika dobrac odpowiedni litraz obudowy oraz dlugosc i srednice tunelu B-R. Polecam strone i forum http://subwoofer.t17.ds.pwr.wroc.pl/index.php

Przeczytaj uwaznie tamta strone i dopiero sie pytaj.

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo dzieki panowi odpisz wszykim naraz jesli pozwolici tio zrobie to po koleii

mk ja szukam głośnika i ewentualnie zwrotnicy do niego

donio skończe szkołe to sobie pojade ale teraz jeszcze trza posiedzieć i wyciągać kase od stary

czara no właśnie ale na alegro nic nie ma same pierdziawki ludzie sprzedają sprawdzam codziennie i sam chłam jest

maciex myśle że sobie poradze jakos bo takie urugwajckie głośniki to mągą mie jeszcze z nuk powalić i co będzie no ale dzieki

dexter dziki za linka na pewno przeczytam z tym że ja już mam pudło i nie da sie za bardzo w nim pozmieniać no ale jak bedzie nowy głosnik to mozna powiedziec ze i tak musz e wszysko od nowa bo moc bedzie pewnie z 3 razy wieksz i wylot trza bedzie regulować od nowa i zwrotnice jakąś pożądniejszą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi