POWER BY AMD Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 szukam od misiąca głosnika do tuby 30 cm 8 omów i nie ma nigdzie nic sensownego same jakeis pierdziwki magnes jak w słuchawkach a ja potrzebyje coś poządnego do 300 zeta i jakąś zwrotnice do tego a tu wszedzie 2 głośniki na krzyż i qpa a na alegro to zdarte te głośniki jeszce pewnie je od dziadka dostali jak znacie jakieś linki albo macie coś na sprzedanie to bardzo thanks bede Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 pełen odzew kocham polske tak rozwiniety kraj w końcu uni wchodzimy no nie ale głośniki to już nam nie potrzebne sa bo po co nikt przeciz nigdy nie kupywał a sklepy juz nie istnieją znikneły sprzedac też oczywiscie nikt nie chce no coz ale to polska a nie elegancja francja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 jak nie mozesz znaleśc to zrób to sam metr rury fi 500 i głośnik wyizollowac i wszystko gra - dobre i tanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Jak ci sie tak bardzo nie podoba polska to sobie wyjedz z niej :!: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 jak nie mozesz znaleśc to zrób to sam metr rury fi 500 i głośnik wyizollowac i wszystko gra - dobre i tanieprzeciez napisal ze potrzebuje glosnik do tuby a nie cala tube. POWER BY AMD poszukaj dobrze na allegro to napewno cos znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 hehe w polsce nic nie ma jesli szukasz do 300zeta i ci sie @LL nie podoba to sam sobie powinienes odpowiedziec na pytanie "...cos porzadnego do 300 zeta..." ykhm jak cos do tylu kasy to powiem ojcu mojego kumpla ktory jezdzi na placowke do urugwaju to moze w przeliczeniu cos 'odpowiedniego' moglby ci zalatwic :-) :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ehhhh, nie wystrarczy wsadzic glosnik za 300zl do tuby. BIG LOL. Tu trzeba kalkulator zatrudnic ewentualnie jakis program symulujacy i z parametrow T-S glosnika dobrac odpowiedni litraz obudowy oraz dlugosc i srednice tunelu B-R. Polecam strone i forum http://subwoofer.t17.ds.pwr.wroc.pl/index.php Przeczytaj uwaznie tamta strone i dopiero sie pytaj. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 bardzo dzieki panowi odpisz wszykim naraz jesli pozwolici tio zrobie to po koleii mk ja szukam głośnika i ewentualnie zwrotnicy do niego donio skończe szkołe to sobie pojade ale teraz jeszcze trza posiedzieć i wyciągać kase od stary czara no właśnie ale na alegro nic nie ma same pierdziawki ludzie sprzedają sprawdzam codziennie i sam chłam jest maciex myśle że sobie poradze jakos bo takie urugwajckie głośniki to mągą mie jeszcze z nuk powalić i co będzie no ale dzieki dexter dziki za linka na pewno przeczytam z tym że ja już mam pudło i nie da sie za bardzo w nim pozmieniać no ale jak bedzie nowy głosnik to mozna powiedziec ze i tak musz e wszysko od nowa bo moc bedzie pewnie z 3 razy wieksz i wylot trza bedzie regulować od nowa i zwrotnice jakąś pożądniejszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 No to bierz puki morzesz : ))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 no własnie biore tylko na razie siostra do budy prywatnej poszła i nie ma z czego za bardzo ale ile wyciągne to moje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zobacz na www.allegro.pl :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 czara no właśnie ale na alegro nic nie ma same pierdziawki ludzie sprzedają sprawdzam codziennie i sam chłam jest Zobacz na www.allegro.pl :) Pozdrawiam Harry :) czytac Harry (Potter :wink: ) nie umiemy :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...