Skocz do zawartości
Peterq

Czy czas odkleić tematy??

Czy czas odkleic tematy??  

1. 1. Czy czas odkleic tematy??

• tak
      8
    • nie
      6
    • nie mam zdania
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Robie ta ankiete bo ludzie niezdecydowania, a wlasciwie uzytkownicy sa na tak, ale moderatorzy na nie, wiec zostale poprpszony o stworzenie, nigdy nie robilem mam nadzieje ze wyjdzie...

reszta dyskusji w watku:

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39022

ankiete ustawilem na 7 dni, zobaczymy jak wyjdzie....oczywiscie moderatorzy sami wysnuja wnioski i jak zwykle zrobia jak zywnie im sie podoba :twisted: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robie ta ankiete bo ludzie niezdecydowania, a wlasciwie uzytkownicy sa na tak, ale moderatorzy na nie, wiec zostale poprpszony o stworzenie, nigdy nie robilem mam nadzieje ze wyjdzie...

reszta dyskusji w watku:

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39022

ankiete ustawilem na 7 dni, zobaczymy jak wyjdzie....oczywiscie moderatorzy sami wysnuja wnioski i jak zwykle zrobia jak zywnie im sie podoba :twisted:  :wink:

Oczywiscie....... jak zwykle.

Tylko nie rozumie po co ta ankieta ?

Jezeli odpowiedzialni za ksztalt forum postanowili tak, a nie inaczej, niepotrzebne jest zbedne dyskutowanie i bicie piany polaczone z postfuckerstwem.

uznalismy ze tak jest lepiej, czy to tak trudno zrozumiec ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reed nie chodzi o awanture ....czy postcokolwiek......

chodzi po prostu o estetyke....i wygode przegladajacych forum...nie ma potrzeby sie unosic:)

Jednak to zwykły użytkownik (jak ja czy Peterq i wszyscy) napędza to forum wiec mysle ze warto rozpatrzyć naszą prośbe a nie ucinać łeb z zarodku.........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość przyklejonych tematów, np. te o mobo są jak najbardziej potrzebne; nie rozumiem tylko topicu o modyfikacji desktopu, ale idei modyfikacji desktopu też nie rozumiem, więc to raczej mój problem ;p

Większość przyklejonych tematów, np. te o mobo są jak najbardziej potrzebne; nie rozumiem tylko topicu o modyfikacji desktopu, ale idei modyfikacji desktopu też nie rozumiem, więc to raczej mój problem ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym proponował prszykleić temam r9100 vs.gf3 ten temat tak często pojawia się na forum, a nowi uzytkowniczy nie raczą skorzytsać z wyszukiwarki, wiec może jak będa mili ten tema przyklejony to go przeczytaja zamiast zakladać nowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaaa .... a ile jest tematów z problemami z epoxem 8rda+ pomimo przyklejonego tematu ? to nic nie da bo taki nowy kolo stwierdza że jego problem jest wyjątkowy i nie chce mu się czytać całości.

a G3 vs R9100 nigdy jeszcze nie został zakończony budującym wnioskiem, zawsze jedni wolą GF3 a inni R9100.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi