Peterq Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Robie ta ankiete bo ludzie niezdecydowania, a wlasciwie uzytkownicy sa na tak, ale moderatorzy na nie, wiec zostale poprpszony o stworzenie, nigdy nie robilem mam nadzieje ze wyjdzie... reszta dyskusji w watku: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39022 ankiete ustawilem na 7 dni, zobaczymy jak wyjdzie....oczywiscie moderatorzy sami wysnuja wnioski i jak zwykle zrobia jak zywnie im sie podoba :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 nie poniewaz wiekszosc tematow to wazne rzaczy, potem sie posypia tylko pytania gdzie jest regulamin zasady itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Robie ta ankiete bo ludzie niezdecydowania, a wlasciwie uzytkownicy sa na tak, ale moderatorzy na nie, wiec zostale poprpszony o stworzenie, nigdy nie robilem mam nadzieje ze wyjdzie... reszta dyskusji w watku: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39022 ankiete ustawilem na 7 dni, zobaczymy jak wyjdzie....oczywiscie moderatorzy sami wysnuja wnioski i jak zwykle zrobia jak zywnie im sie podoba :twisted: :wink: Oczywiscie....... jak zwykle. Tylko nie rozumie po co ta ankieta ? Jezeli odpowiedzialni za ksztalt forum postanowili tak, a nie inaczej, niepotrzebne jest zbedne dyskutowanie i bicie piany polaczone z postfuckerstwem. uznalismy ze tak jest lepiej, czy to tak trudno zrozumiec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 reed nie chodzi o awanture ....czy postcokolwiek...... chodzi po prostu o estetyke....i wygode przegladajacych forum...nie ma potrzeby sie unosic:) Jednak to zwykły użytkownik (jak ja czy Peterq i wszyscy) napędza to forum wiec mysle ze warto rozpatrzyć naszą prośbe a nie ucinać łeb z zarodku......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Większość przyklejonych tematów, np. te o mobo są jak najbardziej potrzebne; nie rozumiem tylko topicu o modyfikacji desktopu, ale idei modyfikacji desktopu też nie rozumiem, więc to raczej mój problem ;p Większość przyklejonych tematów, np. te o mobo są jak najbardziej potrzebne; nie rozumiem tylko topicu o modyfikacji desktopu, ale idei modyfikacji desktopu też nie rozumiem, więc to raczej mój problem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja bym proponował prszykleić temam r9100 vs.gf3 ten temat tak często pojawia się na forum, a nowi uzytkowniczy nie raczą skorzytsać z wyszukiwarki, wiec może jak będa mili ten tema przyklejony to go przeczytaja zamiast zakladać nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 taaaa .... a ile jest tematów z problemami z epoxem 8rda+ pomimo przyklejonego tematu ? to nic nie da bo taki nowy kolo stwierdza że jego problem jest wyjątkowy i nie chce mu się czytać całości. a G3 vs R9100 nigdy jeszcze nie został zakończony budującym wnioskiem, zawsze jedni wolą GF3 a inni R9100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...