lbobek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 POMOZCIE MI...JAK MOGE PODPIAC LAPTOPA DO PC. NA LAPTOPIE MAM WIRUSA I CHCE USUNAC GO ANTYWIREM,KTORY ZAINTSALOWANY MAM NA PC... JAK MOGE TO ZROBIC? !? Z GORY DZIEKUJE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 jaki to laptop ?! nie ma cd roma ? <lol> a moze antywira na dyskietce przeniesiesz ? :) a jak nie to a) zakladajac ze laptop ma karte sieciowa - laczysz "normlanie" dwa komputery za pomoca kawalka zkrosowanej skretki B) laczysz sie przez com (stary sposob - woooolny i moga pojawiac sie probemy jezeli na obydwu komputerach masz inne systemy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 I uzupelniajac qbaska: c) laczysz za pomoca kabla USB polaczeniowego - zakladajac, ze masz USB d) polaczenie lub siec na FireWire - jezeli oba kompy sa wyposazone w to zlacze e) wyciagasz dysk i za pomoca przejsciowki 2,5"/3,5" podlaczasz do stacjonarnego kompa Wiecej mozliwosc IMHO juz chyba nie ma (oprocz Wi-Fi i Bluetooth :wink: ) Pozdro M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbobek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Dzieki ludzie! Mam jeszcze jedno pytanie: Czy jest jakas roznica miedzy zlaczem USB do ktorego mozna podpiac klawiature a zlaczem USB polaczeniowym??? Dzieki za pomocna dlon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbobek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Dzieki ludzie! Mam jeszcze jedno pytanie: Czy jest jakas roznica miedzy zlaczem USB do ktorego mozna podpiac klawiature a zlaczem USB polaczeniowym??? Dzieki za pomocna dlon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Cytat Czy jest jakas roznica miedzy zlaczem USB do ktorego mozna podpiac klawiature a zlaczem USB polaczeniowym??? USB to zawsze USB - zakladajac, ze mowisz o wtyczce. Ale zeby spiac 2 kompy via USBpotrzebujesz specjalneo kabla - obie takie same plaskie normalne wtyczki (chyba typ A to jest), a posrodku takiego kabelka masz taka mala "narosl" :wink: , ktora steruje chyba pzeplywem danych po kablu. No i kabelek taki poznasz po cenie, bo kosztuje drozej niz jakies zwykle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Cytat Cytat Czy jest jakas roznica miedzy zlaczem USB do ktorego mozna podpiac klawiature a zlaczem USB polaczeniowym??? USB to zawsze USB - zakladajac, ze mowisz o wtyczce. Ale zeby spiac 2 kompy via USBpotrzebujesz specjalneo kabla - obie takie same plaskie normalne wtyczki (chyba typ A to jest), a posrodku takiego kabelka masz taka mala "narosl" :wink: , ktora steruje chyba pzeplywem danych po kablu. No i kabelek taki poznasz po cenie, bo kosztuje drozej niz jakies zwykle. hehe kosztuje dużo dużo drożej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Taki kabele kostuje najmniej 60zł wiec i jest kłopotliwy bo wymaga instalascji dodatkowych sterowników i softu producenta, wiec lepiej zato qpić taniego huba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...