Casio Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Mam problem w windowsie xp.Chodzi o to że płyty nieuruchamiają sie samoczynnie,tylko ręcznie uruchamiam setup.exe.Dodam ze we wlasciwosciach napedu mam wlaczoną opcję autoodtwarzania.Stało się tak w przeciągu jednego dnia.Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Miałem kilka razy ten sam problem. Najprościej użyć do usunięcia tego problemu programu TWEAK UI FOR WINDOWS XP. Po instalacji uruchamiasz program a następnie MY COMPUTER :arrow: AUTO PLAY :arrow: TYPES zaznaczasz obie opcje i APPLY. Działa na 100%. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Sprawdź, czy w rejestrze jest włączony autorun, w hkey_local_machinesystemCurrentControlSetservicesCdrom AutoRun wartość 0x00000000 (0) - wyłączony, wartość 0x00000001 (1) - włączony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Uruchom gpedit.msc i tam poszperaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...